Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
 
   Відповісти   Створити нову тему
> Найбільш рейтингові комп'ютерні ігри, Про топи
An@ken
повідомлення 22.3.2009, 18:05
Порядковий номер повідомлення #1

рижа кицька... :)))


Хто: Мешканець
Повідомлень: 90
З нами з: 31.8.2007
З: Мнаан
Мешканець №: 3
Подякували: 5 раз



Номер один посідає гра СВКОТОР Knight of the old republic. Єдина гра яка набрала по свытовому рейтингу 10 балыв з десяти) я тут просто вирывшив пересказати з помилками граматичними) Так от) Все взяло по максимиму ы не даремно вона ы буде моэю улюбленою)
Самий старшныший хоро гейм це був ы як не двино э "Doom 3" впринципы я не грав але по роликах я би сказав шо вона того коштує. Я от недавно грав "Dead space" афігенно) я люблю все космічне і тому був в захваі від гри) я не пом"ятаю скільки він набрав на ігроманії, здається не так багато, як СВКОТОР але це на любителя)
СТАЛКЕР як не двино набрав 8.5. Впринципі він мені не дуже подобається. Я ветеран того всього) з 2000 року я на іграх як на наркотиках) за недавнім часом у відставці (після лінейки) )) Час від часу приходиться просто розгрібати фронт)
Мед івал тотал вар на ігроманії набрав 9.5 бала що так само є майже нереальним) Читав відзиви про гру, пишуть шо класно, але мене дістав цей жанр. Тепер вона змахує ще більше на цивілізацію з своїм підходом до розвитку економіки політики і воєнної частини гілки. Прекрасно промальована і просто гігантська карта самих баталій, і юнітів. Єдине що розчаровує це АИ компютера і те шо наме російського стіму
Ну це не топ але хочу написати
От недавно зіграв EndWar сильно змахуэ на Ворл ін конфлікт. Скажу так. Графа як для стратегї просто лялька. Промальовка одиниць військової техніки на вищому рівні. + голосвоі команди які всіх приводять в екстаз) Юніт ван муф ту позішн браво. Сказав- зробили) Розчаровую система камер, і одноманітність місій. Хоча думаю по стіці зіграти було б просто супер так як тут вирішую тільки тактика ігрока.
 
shooroop
повідомлення 24.3.2009, 0:36
Порядковий номер повідомлення #2

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 121
З нами з: 4.3.2009
З: Stanislawiw
Мешканець №: 668
Подякували: 8 раз



Кожний рік собі купляю ФІФА....
 
Andy_aka_Andy
повідомлення 12.8.2009, 10:01
Порядковий номер повідомлення #3

У пошуках життя


Хто: Редактор
Повідомлень: 1111
З нами з: 27.11.2008
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз



мені більше рішає рейтинг ESRB, тобто віковий ценз на гру) якщо Mature 17+, то знач має бути щось вартісне ))
хоча насправді довгий час уже нічим не захоплююсь, награвся свого часу )
 
Skywalk12
повідомлення 5.12.2012, 19:06
Порядковий номер повідомлення #4

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 4
З нами з: 5.12.2012
Мешканець №: 2217
Подякували: 0 раз



Здраствуйте шановні форумчани!
Натрапив на одну цікаву браузерну гру. Це віртуальний світ який є прототипом реального. Є майже всі країни з реального життя, такі як США, Польща, Росія, Україна і т.д.
Короткий опис:
eRepublik - популярна браузерна гра з елементами соціальної мережі. Тут ви можете бути політиком, журналістом, військовим, підприємцем і навіть Президентом. Один з основних елементів гри - це політика і в цій грі вона розкрита як в жодній із існуючих ігор. Ви можете створювати свої партії, висуватися в парламент, в президенти існуючої партії.
Головна перевага цієї гри, що вона не потребує багато часу. Ви можете витрачати на неї всього 5-10 хв в день, або декілька кліків мишкою. Але погравши в неї хоча б тиждень-два ви відкриєте для себе її з іншої сторони і зможете брати участь у економічному, війсьоквому, політичному житті нашої країни, або грати на валютному ринку, який також тут присутній.
Тому якщо цікаво і ви хочете допомогти еУкраїні, яка зараз потребує молоді, у війнах з Росією, Угорщиною та іншими сусідніми країнами, то можете перейти за цією ссилкою - http://www.erepublik.com/en/referrer/SkywalkerUA це реферальна ссилка і якщо ви перейдете по ній ви автоматично опинетеся в списку моїх друзів і я зможу допомогти вам на початку гри розібратися у її аспектах і прокачати вас до 15 лвл (саме з цього лвл відкриваються усі можливості гри) за 4 дні.
Якщо ви бажаєте самостійно розвиватися переходьте http://www.erepublik.com/en/referrer/SkywalkerUA
Бажаю успіху. Сподіваюсь ми зустрінемося у грі
P.S. Після реєстрації рекомендую статтю "Перші кроки" - erepublik.кom/en/article/-erepublik-ndash--1632917/1/20
 
Xocovar
повідомлення 5.2.2019, 17:46
Порядковий номер повідомлення #5

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 50
З нами з: 28.12.2018
Мешканець №: 4437
Подякували: 0 раз



На данный момент среди топовых можно выделить Ведьмак, Дарк Соулс 3, кингдом Кам
 

   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 19.4.2024, 16:10