Кумедний рейтинг
Дійсно, хто б геть подумав про них рік тому. Може вони й надійні, але я більше довіряю (особливо зараз...) західноєвропейським (з іноз. капіталом походження зі старих ЄС-країн,-) - в нихзапас міцності є, а менеджмент дотримується кодексу честі - не як в наших.. Та й адміністратора НБУ там не поставлять.
Я користуюсь "Активними грошима" Укрсиббанку. Сподобався їх небезпідставний піар-)) Де ще можна користуватись депозитом, як поточним рахунком і отримувати мінімум 15%? Так шо мені подобається.І підстав турбуватися не бачу.
Та і ситуація на фін. ринку потроху стабілізується. Он інфляція за квітень - 0.9% Це вже не 2-3 як за попередні місяці. І валютні аукціони НБУ стабілізували гривню. Можна споіватись на деяку й подальшу стабільність, як гадаєте?
"Кумедний рейтинг
Дійсно, хто б геть подумав про них рік тому. Може вони й надійні, але я більше довіряю (особливо зараз...) західноєвропейським (з іноз. капіталом походження зі старих ЄС-країн,-) - в нихзапас міцності є, а менеджмент дотримується кодексу честі - не як в наших.. Та й адміністратора НБУ там не поставлять.
Я користуюсь ""Активними грошима"" Укрсиббанку. Сподобався їх небезпідставний піар-)) Де ще можна користуватись депозитом, як поточним рахунком і отримувати мінімум 15%? Так шо мені подобається.І підстав турбуватися не бачу.
Та і ситуація на фін. ринку потроху стабілізується. Он інфляція за квітень - 0.9% Це вже не 2-3 як за попередні місяці. І валютні аукціони НБУ стабілізували гривню. Можна споіватись на деяку й подальшу стабільність, як гадаєте?"