Хто: Мешканець
Мешканець №: 15
Подякували: 7 раз
Та я дивився на розцінки скайпа, на мобільні 22 євроцента, а це досить багато, легше з діджуса дзвонити Зі скайпа дуже дешево якщо дзвонити на стаціонарні телефони, тоді взагалі понти виходить щось 1,7 євроцента!
Та я дивився на розцінки скайпа, на мобільні 22 євроцента, а це досить багато, легше з діджуса дзвонити Зі скайпа дуже дешево якщо дзвонити на стаціонарні телефони, тоді взагалі понти виходить щось 1,7 євроцента!
Так ти не тормозі, ногі в руки і в найближче відділення прівєдбанку, поки акція не скінчилась http://skype.privatbank.ua/
Хто: Мешканець
Мешканець №: 15
Подякували: 7 раз
Та я і не тормозю, всі тарифи скайпа <noindex>тут</noindex>. Якщо перевести USD на наші тугрики, то буде 2.20 грн/хв, з деяких мобільних дешевше буде . Того й питався не за скайп, а за інші оператори. Та все ж дякую за допомогу.(Двінки цікавлять іменно в Польщу на мобільний, тому і 2.20грн/хв)
Це повідомлення відредагував Niko: 22.7.2009, 22:53