Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз
О, так ) Виніс це золоте повідомлення в окрему тему ) Насправді, форум НЕ ще не досяг того рівня, коли модератор зобов'язаний вказувати причину кожної своєї дії. Доводиться одним постом пояснювати все, причому щоб всі бачили і мали підстави висловлювати своє незадоволення.
Хто: Мешканець
Мешканець №: 667
Подякували: 16 раз
Форум нагадує сайт Верховної Ради, де все повинно бути строго. І основне — щоб ніхто нічого не смів обговорювати. Спілкуватися і висловлювати свої думки теж заборонено. Адже це не подобається адміністрацції.
Є цікава і смілива пропозиція: щойностворені теми пропонується одразу закривати, щоб ніхто навіть півзнака не написав не по темі. Прочитали — і досить. Як вам таке?
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз
30 ответов на вопрос почему удалили моё сообщение? 1. Просто так снёс. 2. Случайно удалил. 3. Нажал не на ту кнопку. 4. Был пьян и куражился на сайте 5. Хотелось кого-нибудь позлить. 6. От меня ушла девушка. 7. Просто было такое чувство, что все стали забывать кто на форуме хозяин. 8. В знак протеста против беспредела гаишников. 9. Ко мне пришла девушка. 10. Надо было хоть что-то грохнуть. 11. Не помню. 12. Тренировался. 13. Нужно было уменьшить кол-во данных в БД, т.к. у нас не хватает памяти. 14. Это сделал не я, а пришедшая ко мне девушка. 15. Извините, меня муха какая-то укусила. 16. Илья сказал. 17. Так сложились обстоятельства... 18. Так лучше, в смысле дизайна сайта. 19. Моя девушка меня попросила. 20. Мне было видение. 21. Хотел оставить о себе память. 22. До конца не верил, что это возможно. 23. Мой сын думал, что это программа-калькулятор. 24. Мне было интересно - заметите Вы или нет. 25. Честное слово, это в последний раз. 26. Неисповедимы пути модератора. 27. После пролитого пива работает только эта клавиша 28. Мне начисляют зарплату в зависимости от того, сколько раз я это сделал... Не сердитесь люди добрые, дома жена голодная и дети некормленые... 29. Я просто не умею делать ничего другого... 30. Просто потому, что у меня есть такая возможность,а у вас нету...
Цитата
Форум нагадує сайт Верховної Ради, де все повинно бути строго. І основне — щоб ніхто нічого не смів обговорювати. Спілкуватися і висловлювати свої думки теж заборонено. Адже це не подобається адміністрацції.
Є цікава і смілива пропозиція: щойностворені теми пропонується одразу закривати, щоб ніхто навіть півзнака не написав не по темі. Прочитали — і досить. Як вам таке?
Точно маячня ) Тому що все з точністю до навпаки )
Цитата
Причому видаляється і модерується не завжди те що треба видаляти і модерувати. А от до того що дійсно потребує уваги проявляється лояльність.
Добре, закрию очі на те, що ти не знаєш значення слова лояльність, інакше пост не має змісту. Але з цієї точки зору, уваги потребує срач та взаємні наїзди ) Вони становлять 100% офтоп не по темі. Всім же не вгодиш. Незадоволені є завжди, через подібні наїзди обурених користувачів накрилась тазіком бесіда.
Невже так важко зрозуміти простий критерій - якщо хочеться щось пообсирати, будь-ласка. Але без особистостей. Елементарна культура спілкування. Є ще варіант срачі переносити у розділ "флуд" - але тоді втрачається зміст рубрикації.
П.С. дії адміністрації критикувати можна і треба, такі штуки багатьом подобаються ) Знову ж таки, без особистих образ.
З: if.ua
Мешканець №: 230
Подякували: 74 раз
І оце ви називаєте суворістю? Повірте, на інших форумах видаляють ще більше, ніж ми. Просто не забувайте,що ви не одні на форумі і більшості читати ваші флуди/оффтопи/розборки абсолютно не цікаво. Особисто я керуюсь принципом, який свого часу мені сказав Majesty: "Треба писати такі пости, аби самій не треба було витирати їх." Nick, а до чого такі образи? До того, що нам( в тому числі й мені) приходиться витирати левову частку твоїх постів?
Цитата
Це означає що я знаю більше значень цього слова ніж ти.
Цитата
Лояльність — досить просте слово, синонімами якого є толерантність, терпимість. Інших (у тому числі антонімічних) значень слово на сьогодні не має. smile.gif
Тепер дивимось на повідомлення
Цитата
А от до того що дійсно потребує уваги проявляється лояльність.
Різниця?
Цитата
...якщо хочеться щось пообсирати...
Цитата
ось про це я і казав. При правильному модеруванні таких словечок на форумі не було б.
Обсирання - це слово, яке я дозволив собі вжити в контексті теми. Раджу не виривати фрази з контексту, а цитувати вислів цілком. Що стосується правильного модерування, так, можливо, модератори занадто лояльно ставляться до змісту тем і подальшого розвитку обговорення. Та особисто я і, думаю, решта зі мною погодяться, немає потреби надто строго ставитись до тих самих обговорень )
Якщо будь-хто схоче продовжувати тему претензій до адміністрації, попросив би наводити конкретні приклади.
На НМ забираються лише мати, які користувач попередньо не приховав зірочками. Решту - залишається.
ой гм гм.... останнім часом дуже виразні мати від декотрих конкретних юзерів так і залишаються висіти без зірочок, бо в принципі контекст певною мірою виправдовує ці тверді слівця, хоча й без вищезгаданої лояльності не обійшлося =)
і взагалі, адміністрація залишає за собою право залишатися правою ))
Це повідомлення відредагував Andy_aka_Andy: 12.10.2009, 23:33
Хто: Модератор
Мешканець №: 89
Подякували: 12 раз
Все зрозуміло з вами . Незнаю як Нік, я більше не пред'явлю жодної претензії. Навіщо дарма витрачати слова якщо адміністрація тут така всезнаюча. Я собі просто поспостерігаю до чого це все дойде . Удачки вам!!!
Мешканець №: 667
Подякували: 16 раз
Dosyt` ochikuvana vidpovid`. Bilshogo ja i ne spodivavsja pobachyty.
> Nick, а до чого такі образи? До того, що нам( в тому числі й мені) приходиться витирати левову частку твоїх постів? ja na ce absoljutno ne zvertaju uvagy. Povir. I rosmovu ja pochaw ne cherez te, scho vydalyly moje powidomlennja. Te, scho znosjat`sja cili hilky rozmovy - ce washa provyna.
> Навіщо дарма витрачати слова якщо адміністрація тут така всезнаюча. Analogichno. Nawit` ne budu chytaty podalshi komenty v cij temi. Znajete, chogo ja ranishe ne stworjuwaw cju temu? Cherez te, scho peredbachaw ii rosvytok. Qualis rex, talis grex!
P.S. Bud`te chotch troshky objektywnishi v swojich postupkax. Edyna lojal`na tut ljudyna - ce Pozitronik. Vsi reshta - samovpewneni i uperedzheny.
З: if.ua
Мешканець №: 230
Подякували: 74 раз
Я, власне, не розумію, з чого це все почалась? Що вам не подобається у нашій роботі? Давайте обєктивні причини та приклади, в чому ми, мабуть, не праві. А починати наїзди з нічого може і дурний.
Це повідомлення відредагував Йа_ЯбЛуЧкО_XD: 13.10.2009, 15:19
Хто: Редактор
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз
Ревне Нікове ратоборство за свободу слова переростає у притаманне йому дражніння інших людей з незрозумілою метою і довкола неіснуючої проблеми. І це при тому, що у архіві видалених повідомлень зберігаються 4 (чотири) його власних пости, витертих цілком справедливо. (До прикладу, мого видаленого оффтопу/флуду там зберігається в рази більше). І не треба розказувати, начебто цей галас розведено заради загального добра, адже насправді тут таїться якась дрібна особиста ураза, роздута до непотрібного резонансного обговорення, а також уже згадана звичка дражніння заради втіхи.
Хто: Адміністратор
Мешканець №: 40
Подякували: 126 раз
Ну що ж) В темі відповім тільки для себе. Модераторством реагую на пости найчастіше в випадках: 1. Щойно зареєстрований користувач одразу порушує деякі правила. 2. Якщо користувач вже "довірений", то йому спочатку дається попередження, при відсутності будь якої реакції - редагуєю і тру різні образи і т.д.
Якщо хтось жалівся на пост безпосередньо в приват, аську, чи фунцію "поскаржитись", теж намагаюсь якось "змягчити" пост, повидаляти або перефразувати, щоб зберегти думку автора, але змінити форму цієї думки, принаймі це краще чим просто видалити. Користувачі, ми не є тиранами з нагайками, ми дбаємо про таких самих як ви, але які не опускаються до рівня особистих образ через розходження поглядів. Будьте ласкаві виражати свої думки достойніше, і в більш прийнятній формі, буде нам простіше і для вас менше проблем.
<br />30 ответов на вопрос почему удалили моё сообщение?<br />1. Просто так снёс.<br />2. Случайно удалил.<br />3. Нажал не на ту кнопку.<br />4. Был пьян и куражился на сайте<br />5. Хотелось кого-нибудь позлить.<br />6. От меня ушла девушка.<br />7. Просто было такое чувство, что все стали забывать кто на форуме хозяин.<br />8. В знак протеста против беспредела гаишников.<br />9. Ко мне пришла девушка.<br />10. Надо было хоть что-то грохнуть.<br />11. Не помню.<br />12. Тренировался.<br />13. Нужно было уменьшить кол-во данных в БД, т.к. у нас не хватает памяти.<br />14. Это сделал не я, а пришедшая ко мне девушка.<br />15. Извините, меня муха какая-то укусила.<br />16. Илья сказал.<br />17. Так сложились обстоятельства...<br />18. Так лучше, в смысле дизайна сайта.<br />19. Моя девушка меня попросила.<br />20. Мне было видение.<br />21. Хотел оставить о себе память.<br />22. До конца не верил, что это возможно.<br />23. Мой сын думал, что это программа-калькулятор.<br />24. Мне было интересно - заметите Вы или нет.<br />25. Честное слово, это в последний раз.<br />26. Неисповедимы пути модератора.<br />27. После пролитого пива работает только эта клавиша<br />28. Мне начисляют зарплату в зависимости от того, сколько раз я это сделал... Не сердитесь люди добрые, дома жена голодная и дети некормленые...<br />29. Я просто не умею делать ничего другого...<br />30. Просто потому, что у меня есть такая возможность,а у вас нету...<br />
<br /><br /><br />
Боян. Сашок ти цей пост ще на сітінеті викладав 4 роки назад