Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
6 Сторінки V  « < 4 5 6  
   Відповісти   Створити нову тему
> Епідемія сезонного грипу 2009
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
повідомлення 29.11.2009, 11:39
Порядковий номер повідомлення #101

Яблучна:)


Хто: Мешканець
Повідомлень: 799
З нами з: 12.8.2008
З: if.ua
Мешканець №: 230
Подякували: 74 раз



а ще під час карантину більшість підлітків встановлювало особисті рекорди утримання від куріння - батьки ж на вулицю не випускають((
 
FOX
повідомлення 29.11.2009, 12:34
Порядковий номер повідомлення #102

Новенький


Хто: Мешканець
Повідомлень: 21
З нами з: 27.11.2009
Мешканець №: 1057
Подякували: 1 раз



Пандемія свинячого грипу може виявитися самої грандіозною корупційною аферою нашого часу. До такого висновку прийшли журналісти датської газети Information, що вивчили зв'язку експертів Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) з провідними світовими фармацевтичними компаніями, що вони збагатилися на продажу препаратів проти цієї хвороби.


З'ясувалося, наприклад, що багато вчених, що засідають в різних комітетах ВООЗ, ретельно приховують той факт, що вони отримують гроші від фірм-гігантів світової фармакології.

На тлі глобальної економічної кризи завдяки паніці, що охопила світ у зв'язку з пандемією свинячого грипу, фармацевтичні заводи працюють у чотири зміни, потужностей не вистачає.

Між тим на даний момент за офіційною статистикою, жертвами грипу A/H1N1 стали 6 тис. чоловік, у той час як середня щорічна смертність під час епідемій "традиційних" різновидів грипу сягає півмільйона.

Причина гіпертрофованої реакції світу на не настільки вже небезпечний свинячий грип, як вважають опитані датською газетою фахівці, полягає в успішній піар-кампанії, проведеної експертами ВООЗ. Деякі з них у прямому сенсі перебувають на службі у виробників вакцини.

ВООЗ оголосила свинячий грип пандемією під тиском групи радників цієї організації на чолі з голландським доктором Альбертом Остенхаусом. Зараз уряд Нідерландів проводить екстрене розслідування його діяльності, оскільки стало відомо, що він отримує зарплату в декількох компаніях, що виробляють вакцину проти свинячого грипу.

Багато інших радники ВООЗ, що зажадали оголошення свинячого грипу пандемією, також є платними радниками фармацевтичних гігантів Roche, RW Johnson, SmithKline і Beecham Glaxo Wellcome, що отримали левову частку замовлень на виготовлення вакцин. Підсумком тиску цих експертів стала резолюція ВООЗ від 7 липня цього року, що дала старт небаченої кампанії масової вакцинації, відзначає газета.

Тим часом, спікер ВООЗ Грегорі Хертл, коментуючи статтю в Information, зауважив, що неможливо відмовитися від послуг провідних світових фахівців лише на тій підставі, що вони фінансово зацікавлені в просуванні тієї чи іншої стратегії боротьби з різними захворюваннями.
 
FelisTRS
повідомлення 29.11.2009, 15:22
Порядковий номер повідомлення #103

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 61
З нами з: 4.9.2009
З: near Lemberg :)
Мешканець №: 922
Подякували: 10 раз



Ех ... не люблю в цьому світі три речі : політику, розмови про політику та коли забивається насадка від балона фарби angry.gif
Прочитав цей форум - хочу свої 5 копійок додати.

Скинув друг посилання на сайт : nasledieroda.narod.ru (його там вже не було - стерли), порадив глянути через кеш Google (вони тимчасово зберігають на своїх серверах сайти для швидшого пошуку), але там його також вже немає, можна було глянути, якщо ввести "cache:nasledieroda.narod.ru", зберіг головну сторінку : Приєднаний файл  xxx.zip ( 28.02Кб ) Кількість викачувань: 27
.Шкода, що відео не збереглись, їх можна віднайти на www.rutube.ru.

Вірити в це не заставляю - сам сумніваюся в багато чому. Але раджу не робити прививки від цього лохотрону.


Подякували:
FOX,
 
FOX
повідомлення 29.11.2009, 19:11
Порядковий номер повідомлення #104

Новенький


Хто: Мешканець
Повідомлень: 21
З нами з: 27.11.2009
Мешканець №: 1057
Подякували: 1 раз



Мдя, там пише запасатися продуктами, і водночас пише, що вже розпилюються аерозолі (небезпечні). ІМХО це брєд, якщо б це була правда, то нах запасатися, і так настане триндець (ну судячи з прочитаного). В "свинний грип" я недуже вірю. Так само як і в той "пташиний", від якого померло близько 300 чоловік на планеті, а бучу підняли на увесь світ , з метою кращої реалізації ліків !
 
FelisTRS
повідомлення 29.11.2009, 23:27
Порядковий номер повідомлення #105

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 61
З нами з: 4.9.2009
З: near Lemberg :)
Мешканець №: 922
Подякували: 10 раз



Цитата(FOX @ 29.11.2009, 18:11) «
Мдя, там пише запасатися продуктами, і водночас пише, що вже розпилюються аерозолі (небезпечні).

Мабуть це два різні плани, про один з яких ми ще не чули і незнаєм. Так швидше до золотого мільярда добратися можна. Хоча вірити не хочеться, тому, що завжди до брехні додають кусочок правди - так швидше звикається wink.gif
І ще один проект H.A.A.R.P. blink.gif якої уваги заслуговує ... ru.wikipedia.org/wiki/HAARP

Ось одне відео(англійською) про аерохімікати killer-chemtrails-shocking-informat_webcam
 

6 Сторінки V  « < 4 5 6
   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 26.4.2024, 0:32