Хто: Редактор
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз
Живу вже досить довго на вул.М.Павлика (колишня Горького). Минулого року на будинку на початку вулиці встановили табличку з рельєфним портретом Михайла Павлика на честь того, що вулиця так називається. Недавно на першому поверсі цього будинку почала облаштовуватися якась фірма, яка обгороджується парканом. Ще не знаю, який він буде, але табличку стане погано видно, у кращому випадку крізь грати можна буде побачити.
ну насправді до тієї таблички через кущі і так не підступитися було, але тепер буде ще важче =) а людей по вулиці на вокзал і з вокзалу ходить багато, раптом хтось почитати схоче.
Історія продовжується =) Виявляється, то не паркан буде, а якийсь генделик. Забудова росте як на дріжджах. Мешканці будинку вже зверталися в газети, а також до депутатів, але там все гуд - у забудовника дозволи всі є )) Інше діло - порушення будівельних норм. Один знайомий бачив, як вони фундамент залили прямо на силові кабелі. Коли фундамент трохи осяде (а це цілком природно), вони можуть порватись. А табличку мабуть перевісять на стіну того магазину, чи шо то за біда буде.
Історія продовжується =) Виявляється, то не паркан буде, а якийсь генделик.
отак завжди. тому я й не хочу щоб Бастіон відкривали, бо відкриють а там в тих магазінчіках будуть пиво наливати і шаурмою торгувати - всім гостям поржати а місту - "інвестиції"
Це повідомлення відредагував Агонь: 23.6.2010, 9:47
Після неугодних і критичних публікацій в газеті "Репортер" про цю забудову, процес спорудження неестетичної конструкції на розі моєї вулиці зупинився. Досі там цілком глухо, роботи не просуваються, лише стоїть пару стосів цегли на території. Якось закину фото сучасного стану цієї локації.
Хто: Мешканець
Мешканець №: 611
Подякували: 116 раз
От якраз узгоджуються всі питання подальшого будівництва. або просто на морозі чекають, а потім продовжать почату справу. сумніваюсь що хтось буде відступати...
Хто: Мешканець
З: if
Мешканець №: 1122
Подякували: 17 раз
почекають деякий час, поки народ заспокоїться і стане пофіг і продовжать. Народ у нас у дуууже поодиноких випадках доводить справи до кінця, як це не прискорбно.
інтірєсна шо буде, якшо я звернуся з запитом до свого окружного мажоритарника з проханням прибрати цей хлам =)
пробуй
дуже цікаво які кабелі залили циментом.. ? Кабелі ж не в землі стоять,вони в каналізації, чи вони проривали дирку в каналізації ? а каналізація глиюбоко находиться..
Цитата
дуже цікаво які кабелі залили циментом.. ? Кабелі ж не в землі стоять,вони в каналізації, чи вони проривали дирку в каналізації ? ohmy.gif а каналізація глиюбоко находиться..
я не знаю) але казав це чел, який сам проектує комунікації
Давай запит свому депутату-мажоритарнику підорасу , цікаво що він скаже
Чув прікол на Молодіжній десь проблеми були в дворі, пішли до депутата 3.14дораса, а він відповів: А чого ви до мене прийшли, маєту жек, вирішуйти з ним проблеми. (: