Хто: Мешканець
Мешканець №: 611
Подякували: 116 раз
Знач тако: є в мене хлопчисько якому вже 8міс, і треба буде давати його в дитсадок. Питання: наскільки реально записати дитину в садок без хабарів. Хотів би чути відгуки людей, які давали дітей в садок. Плюси чи мінуси дитсадків.
З: if.ua
Мешканець №: 230
Подякували: 74 раз
буквально на днях віддаємо майже 3-річну дитину в садок. записували ще коли їй було 4 чи 5 місяців, щоб зайняти чергу. тому раджу записувати зараз. щодо хабарів, то все залежить від садка: десь беруть, а десь - ні. але найкращим способом поставити вже в чергу дитину, а ще краще - в декілька садків одразу. у нас виникла проблема, коли несподівано прийшлось перевести малу в інший садок.
Забув про дитсадки, але добра порція люлєй від дружина заставила згадати. Отже на сьогодні маємо таку картину: два садочки які мене цікавлять (обидва на позитроні) зараз на канікулах. Що один, що другий - почнуть працювати з 19 серпня (фігасє канікули), тому продовження буде. Чекайте в серпні. ПеСе. Якщо хто може троха просвітити мене з цим ділом - пишіть туту.
Читаємо уважніше: "після 19 серпня", а це означає що результат буде або 20, або 21, або тоді коли я матиму змогу піти в дитсадок для того щоб дізнатися всі деталі, а не рівно 19 тому що Коля валнаваєцця.