Хто: Мешканець
Мешканець №: 45
Подякували: 51 раз
як Ви взагалі відноситесь до вживаних речей? хтось любить,а хтось ненавидить.... такий час настав,зарплати маленькі,люди рятуються тим,що можна придбати хороші якісні,брендові речі за *копійки*,для когось це просто *спорт*,бо щось інтересне вишуковувати,для когось бізнес,а хтось гидиться носити речі,що хтось носив до них...
тема навіяна тим,що хочуть закрити як думаєте реально?
Це повідомлення відредагував BAD__GIRL: 16.9.2010, 21:17
З: if.ua
Мешканець №: 230
Подякували: 73 раз
коли була менша, то одягалась на секондах. тепер проблема на себе знайти розмір, так як я вже маю недитячий розмір, а мого 34 розміру там майже немає. для вирішення проблеми є стоки, де досить недорого і якісно можна купити якісь речі.
З: if
Мешканець №: 1122
Подякували: 17 раз
у нашій країні все реально і поки ТА влада гралась у політику і тихеньку ділила ЦЯ гучно ділить і буде ставити на місце тих хто не хоче) секонди закриють, через деякий час відкриють, а замість них прийдуть китайські товари і весь ринок буде вже контрольованим, а стаду народу терпіти, от я б побачив скільки би французи або іспанці терпіли та там вже на другий день СТРАЙК і так далі і влада змушена йти на поступки а у нас ціни вверх мовчимо, закривають мовчимо, безпєдєл мовчимо, чисто як в стаді баранів. а ви знали що в стаді баранів для того щоб їх не зїдали вовки завжди мав бути КОЗЕЛ, який сигналізував чабанам коли підходив вовк, бо барани є баранами їх і половину би зїли а вони мовчали б, а у нас козлів немає тільки барани...
З: Молодіжна
Мешканець №: 1265
Подякували: 121 раз
Купую речі і на секонді, і в магазах і в стоках. Якщо річ якісна і в доброму стані (авжеж якщо це не нижня білизна), та й ще недорога, то чому б ні. Тим паче в нас в магазинах можна купити або недорогі пальоні речі, або дуже дорогі фірмові. Ну принаймі переважно так.
Щодо закриття... Думаю не закриють, оскільки всі ці точки приносять лаве.
Ще є варіант з ібеєм. Там теж іноді можна вичепити цікаві речі, єдине що йдуть довго. От якщо закриють, думаю всі туди ломануться.
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 1361
Подякували: 1 раз
Нещодавно замітив, що люди масово змітають речі зі секондів. а може цей слушок так само пустили, як і під час грипу ( коли на ліках підзаробили аптеки), тепер черга секондів підзаробити !))) ІМХО, але щось до болі знайоме)))
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 1361
Подякували: 1 раз
Нещодавно замітив, що люди масово змітають речі зі секондів. а може цей слушок так само пустили, як і під час грипу ( коли на ліках підзаробили аптеки), тепер черга секондів підзаробити !))) ІМХО, але щось до болі знайоме)))
Мешканець №: 882
Подякували: 7 раз
ну я скажу просто, ім це тяжко контролювати тому-що постачання іде з європи, а з них гроші збити не так вже і просто....... враховуючи що це в них там нормальна штука(я маю на увазі секонд) то може розігратися міжнародний ШканДаль...... тому і хочуть прикрити. я наприклад взагалі чула такий варіан, що це робиться для підняття наших фабрик, хоча це буде стид і позор(в них вже років 30 нормальний матеріал не виробляєтся через хірову техніку)... отак-от дорогі малята............буде видно що буде далі.............
Про то что Синьку закроют уже идёт разговор очень и очень давно!
Говорят то давно, но действия я увидел только сейчас. У нас много о чем говорят. Говорить, не мешки носить. (:
Цитата
Это меня не удевляет.
Grammar nazi негодує.
Цитата
А то что перекроют границу для секонда это бред!
А ты думаешь его завозят в чемоданах и сумках? Завозят машинами, контейнерами, вагонами. Все это проходит через таможню. И если запретят, то запретят не только продажу, но и импорт, что б из под полы и дома не продавали соседям. А как ограничить импорт? Правильно, с помощью таможен. И да, я не говорю что будет железный занавес, и что никто ничего не придумает...
Це повідомлення відредагував ratm: 4.10.2010, 22:59
Это как-то дико) Просто гуманитарка на то и гумонитарка, а её запрет может наделать много негатива...
...и что ж ты видел за действия?
Доречі) Можеш пошукати ще багато помилок на форумі і понтуватися тому, що ти знаєш такий сайт як
От все життя в нас було сповнено позитиву, аж тут закривають гуманітарку, і все стає погано... ): Дії - крім підвищенного ажиатажу не базарі поки що нічого не бачив. Думаю за тиждень-два будуть і дії.
Вперше чую про грамоту, проте тащуся від лурку (а помилки мозолять очі). Пішов шукати помилки на форумі.
Це повідомлення відредагував ratm: 5.10.2010, 22:11