Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
2 Сторінки V  < 1 2  
   Відповісти   Створити нову тему
> Блог, блогер, блогосфера — ваші блоги, Обговорюємо блоги, ділимось своїми
greya
повідомлення 24.3.2009, 18:11
Порядковий номер повідомлення #21

Дівчина з передмістя


Хто: Мешканець
Повідомлень: 921
З нами з: 24.11.2007
З: Тисменецьке передмістя
Мешканець №: 57
Подякували: 61 раз



Цитата(G3D @ 4.6.2008, 15:22) «
Не буду забруднювати топік, але для такий скептичних людей раджу почитати це, це і ще oце на додачу. Сподіваюсь, ви зміните свою точку зору..

(... почитала. не знала, що  я скептична..( але думку все одно не змінила. і переваг не оцінила. мабуть я така недалека.......  blink.gif
 
Nick
повідомлення 25.3.2009, 2:02
Порядковий номер повідомлення #22

Експерт


Хто: Мешканець
Повідомлень: 204
З нами з: 3.3.2009
Мешканець №: 667
Подякували: 16 раз



видалено

Це повідомлення відредагував Nick: 10.11.2009, 15:01
 
An@ken
повідомлення 25.3.2009, 12:04
Порядковий номер повідомлення #23

рижа кицька... :)))


Хто: Мешканець
Повідомлень: 90
З нами з: 31.8.2007
З: Мнаан
Мешканець №: 3
Подякували: 5 раз



Я вів ЖЖ, час від часу веду, але не з такою інтенсивністю як раніше. Чому? В кожного різна причина. Збірник емоцій, спроба заробити, чи просто виговоритись. Грея ти така розумна? А ти тільки не думаєш що це можливо останній вихід? Ах так.. вихід звісно є завжди і перевага живого спілкування "всегда превыше" будь якої писанини. Інколи блог це частинка душі інколи це слова які ніколи не вийдуть поза його межі. Інколи просто написати ніж сказати. Звчиайно якщо ти вмієш писати і якщо тобі це подобається. Інколи блог може бути як один великий роман. Інколи вінможе бути замість священника і за допомогою якого ти звертаєшся до Бога. Хто сказав що я хочу стояти розказувати свої гріхи і просити прощення в Нього через людину яка сама не безгрішна. Фак зе авторіті! або навіть так "да пошло оно в жопу все ето общество!". Блог це світ створений тобой це зрештою дзеркало тебе в якому ти пізнаєш себе. В ньому ти даєш життя і в ньому ти його забираєш. Часто ти в ньому даєш відповідь на таке питання на які тобі не дасть відповідь жоден друг. Хто ти? Світло чи темрява? Пішка чи король?.
Я не люблю писати від руки. В мене вічно були проблеми з почерком бо те що я писав розумів лиш я тому я віддаю перевагу чорно-зеленій клавіатурі, з якою я роблю хоч і дофігіще опечаток, але тим не менш мене розуміють. Листочок з ручкою? Хіба не більше ніж ескіз. Вони менша вічність ніж диск чи інтернет. зрештою їх можна загубити набагто більшою кількістю способів. Правда і тут можна загубити пароль, але прийдетсья забути їх два щоб загубити назавжди те що було створено роками.
Зрештою я можу написати набагто більше, але просто влом..) я вже не той писака що був раніш..)


Подякували:
 

2 Сторінки V  < 1 2
   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 4.5.2024, 5:25