Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )

Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
14 Сторінки V  « < 4 5 6 7 8 > »   
   Відповісти   Створити нову тему
> Твій сайт, Показуємо що маємо))
Ptashechka
повідомлення 19.5.2009, 11:11
Порядковий номер повідомлення #101

Я повернулася!

Хто: Мешканець
З: Франік
Мешканець №: 6
Подякували: 16 раз

люди, хочу спитати і вашої думки, стосовно контенту мого сайту. Тут одна дівчинка вкзала, що в мене дитячі статті... Викладення матеріалу взагалі кульгає... А що ви скажете? В якій бік мені тре розвиватися? Прийматиму навіть саму жорстку критику
Жіночий сайт Сила Жінки

Це повідомлення відредагував Ptashechka: 19.5.2009, 11:11

Andy_aka_Andy
повідомлення 19.5.2009, 12:08
Порядковий номер повідомлення #102

У пошуках життя

Хто: Редактор
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз

Цитата(Ptashechka @ 19.5.2009, 11:11) «
люди, хочу спитати і вашої думки, стосовно контенту мого сайту. Тут одна дівчинка вкзала, що в мене дитячі статті... Викладення матеріалу взагалі кульгає... А що ви скажете? В якій бік мені тре розвиватися? Прийматиму навіть саму жорстку критику
Жіночий сайт Сила Жінки

можеш почати з заголовку =)

Івано-Франківській портал Сила Жінки > Івано-франківський портал «Сила жінки»

Majesty
повідомлення 19.5.2009, 15:34
Порядковий номер повідомлення #103

Драконоподібний мамонт

Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз

Цитата

Статті справді не зовсім якісні, але то можливо поправити. Налаштувати симпатичний дизайн, все в одній гамі, налаштувати акуратно функціонал. Позабирати візуальну рекламу, зайнятись продажем лінків... Але тут біда, сайт не дуже, і пошуковики можуть забанити за таке. Треба щоб люди відвідували, тоді буде норм. А ось коли буде хороша відвідуваність, можна про контекстну рекламу подумати. Придумати цікаві рубрики для ресурсу, десь(?) дістати інформацію, і буде гарно.

Blood
повідомлення 15.6.2009, 23:41
Порядковий номер повідомлення #104

Прибулець

З: Станіславов
Мешканець №: 818
Подякували: 1 раз

Прийшов до вас у гості щоб розповісти про свою "домівку" . Десь рік тому виникла ідея розробки інтернет ресурсу локального плану. Вилилося це все у таку концепцію : новини всесвіту, України, світів музики, кіно, компутерних ігор, різні цікваі статі по цим темам, повна АПОЛІТИЧНІСТЬ. Хронологія та афіша розважальних подій Франківська. Соціальна мережа форум..Та багато чього іншого. Получилось у нас от така річ Drevograd.com хочу зразу сказати що зараз проект ще трошки сирий. Не хватае рук з усім упоратись, але ми стараемось зробити проект інформативним і цікавим. Прошу зайдіть, гляньте, оцініть але сильно не сваріться якщо щось буде не довподоби rolleyes.gif . Порадьте щось, а може хтось й захоче допомогти у інформаційному розвитку проекту, в цьому випадку стукайте в аську 484957151. 

Це повідомлення відредагував Blood: 16.6.2009, 0:01

Andy_aka_Andy
повідомлення 16.6.2009, 0:26
Порядковий номер повідомлення #105

У пошуках життя

Хто: Редактор
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз

Цитата(Blood @ 15.6.2009, 23:41) «
Прийшов до вас у гості щоб розповісти про свою "домівку" . Десь рік тому виникла ідея розробки інтернет ресурсу локального плану. Вилилося це все у таку концепцію : новини всесвіту, України, світів музики, кіно, компутерних ігор, різні цікваі статі по цим темам, повна АПОЛІТИЧНІСТЬ. Хронологія та афіша розважальних подій Франківська. Соціальна мережа форум..Та багато чього іншого. Получилось у нас от така річ Drevograd.com хочу зразу сказати що зараз проект ще трошки сирий. Не хватае рук з усім упоратись, але ми стараемось зробити проект інформативним і цікавим. Прошу зайдіть, гляньте, оцініть але сильно не сваріться якщо щось буде не довподоби rolleyes.gif . Порадьте щось, а може хтось й захоче допомогти у інформаційному розвитку проекту, в цьому випадку стукайте в аську 484957151.

зразу замітили ваш фантастично кльовий логотип-напис... то вручну мальовано, чи десь шрифт дістали? smile.gif
але найважливіше питання — чому власне ДревограД? як це в’яжеться з містом?

Blood
повідомлення 16.6.2009, 1:12
Порядковий номер повідомлення #106

Прибулець

Y нас спочатку z'явився концепт, ніби-то наше місто оплетене Корінням велечезного дерева яке і є мережєю. Тому і місто Древоград. в Футері сайту можна побачити невеличку картину з наших фантазій про альтернативне буття Станіславова=). На сайті всі основні компоненти намальовано в ручну, Такі елементи як Хедер футер, бордери малювалось спочатку на папері, все решта корели, фотошопи.

Це повідомлення відредагував Blood: 16.6.2009, 1:16

Подякували:

dapix
повідомлення 16.6.2009, 7:53
Порядковий номер повідомлення #107

Фанатик

Мешканець №: 83
Подякували: 13 раз

Бордери - з колекцій кліпартів
фотки в списках статей налазять на текст - тра відбивку
фраза "Трохи фактів о Карпатах" - жжот ніпадєцкі :-)
у футерній фразі "Контент та графіка на сайті - власність компанії "Древоград" © 200"" - назву компанії не видно на каліброваному моніторі NEC 2080 UXi

кидав оком 30 секунд. на більше мене не вистачило. удачкі!

Blood
повідомлення 16.6.2009, 12:08
Порядковий номер повідомлення #108

Прибулець

Дапи якшо не важко скинь ссилочку на превью колекції.

dapix
повідомлення 16.6.2009, 12:14
Порядковий номер повідомлення #109

Фанатик

Цитата(Blood @ 16.6.2009, 12:08) «
Дапи якшо не важко скинь ссилочку на превью колекції.

довго шукати. десь в "Bee" чи "Aridi".
зрештою, рослинний модерновий мотив досить популярний

Blood
повідомлення 16.6.2009, 12:43
Порядковий номер повідомлення #110

Прибулець

Популярний...І може дійсно існують схожі кліп арти, але наші малювались=)
До речі Дапі який в тебе Браузер, я на рахунок налазяачих на сттті фоток, бо от дивлюсь в опері, хромі в сафарі все добре і в ЕЕ7..Якшо не дуже шкода час у кинь мені на мило скрін шот.

dapix
повідомлення 16.6.2009, 12:50
Порядковий номер повідомлення #111

Фанатик

у всіх браузерах однакова фігня - фотки не відбиті від тексту
Приєднане зображення

Blood
повідомлення 16.6.2009, 13:24
Порядковий номер повідомлення #112

Прибулець

ааа..Зрозумів..Я спочатку подумав що в тебе на текст залазять..Дякую.

Це повідомлення відредагував Blood: 16.6.2009, 13:26

Sergii
повідомлення 18.6.2009, 14:56
Порядковий номер повідомлення #113

Прибулець

Мешканець №: 822
Подякували: 0 раз

Доброго дня! Прошу оцінити даний сайт, хоча не сам сайт як навіть послугу, що на ньому розміщена для Івано-Франківців. Все детально можете дізнатись на сайті.

www.talkingflowers.at.ua

Majesty
повідомлення 18.6.2009, 15:55
Порядковий номер повідомлення #114

Драконоподібний мамонт

З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз

Цитата
Доброго дня! Прошу оцінити даний сайт, хоча не сам сайт як навіть послугу, що на ньому розміщена для Івано-Франківців. Все детально можете дізнатись на сайті.

Sergii, твій сайт зроблений безвідповідально і шаблонно. Я прочитав здоровенні букви про надписи на квітах і не зрозумів, чому це мене повинно цікавити.
Домен - укозний, стандартний. Одразу видно, що людина полінувалась зареєструвати якийсь більш правдивий безкоштовний. Шаблон з стандартних наборів укозу, ще й покривило його в шапці. Фавіконка теж стандартна синенька, укозівська.

Цитата
С помощью формы обратной связи вы можете связаться с администратором сайта.

Не перекладено.
Цитата
Чи потрібна дана послуга?

Подивившись на конячі букви, текст з помилками, кривизну і відсутність оригінальності в подачі пропозиції хочеться обрати відповідь "ні".

Ще одне. Навіщо людині реєструватись на сайті з кількох сторінок?

Цитата
Copyright MyCorp © 2009

Ну ясно ) ця корпорація захопила більшість укозних сайтиків.

Почитав текст, таке враження, що замовника тримають за неврівноваженого якогось. Сайт кольорів ЛСД і заклики до наклеювання надписів на квіти!

Цитата
Архів записів

Яких ще записів? Новинний сайт? Інформації про наклейки настільки багато, що аж треба архівувати в хронологічному порядку?

Ну і т.д. Навіщо показувати на розгляд недороблений ресурс? Можна зробити зацікавлений вигляд, і почати виправляти усе крок за кроком, але ІМХО, це варто спочатку, а не чекати, поки хтось ткне пальцем в недоліки. Якщо сайт розрахований на клієнта, він зробить АНТИрекламу.

Оцінка дуже низька, 3 з мінусом. А на укозі можна робити акуратні ресурси. Спеціально пробував.

dapix
повідомлення 18.6.2009, 17:23
Порядковий номер повідомлення #115

Фанатик

нормальні кольори, тут ти, Маджестік, перестарався. А от весь основний текст із сімейства рукописних - це піпєц. до відома: таки шрифти на 30-50%% довше обробляються мозком читача.
І, звичайно, "наДпісі НА КВІТАХ" - це ацкій торч. Пишіть або російською, або олбанзькою.

Ще один спосіб нав'язувати несмак - це я про шаблони російських недодизайнерів тих наліпок.

pozitronik
повідомлення 18.6.2009, 17:40
Порядковий номер повідомлення #116

E-makers team

Мешканець №: 5
Подякували: 102 раз

пропоную поставити умову публікацій сайтів в цій темі - ні юкозу smile.gif

dapix
повідомлення 18.6.2009, 17:46
Порядковий номер повідомлення #117

Фанатик

Цитата(pozitronik @ 18.6.2009, 17:40) «
пропоную поставити умову публікацій сайтів в цій темі - ні юкозу smile.gif

не надо!!!
не буде що постібати :-)

Sergii
повідомлення 18.6.2009, 17:49
Порядковий номер повідомлення #118

Прибулець

Не було до чого придертись, почав до дрібниць придератись. Сайт розрахований не на рекламу, а щоб люди побачили і взнали що це таке детальніше, а саме як воно робиться, яким чином, де, і як виглядає. Саме основне навіть, побачити як виглядає, а дальше - хочеш зробити ще приємніше близькій людині - підеш і купиш, а не хочеш то й не треба. Тебе це не повинно цікавити, зроблено з тою метою, щоб ти знав, що у нас така послуга існує, і щоб знав, як вона виглядає і здійснюється, даного матеріалу на сайті достатньо.

dapix
повідомлення 18.6.2009, 18:16
Порядковий номер повідомлення #119

Фанатик

людина зі смаком не стане і двох рядків читати цим конченим шрифтом.
тобто гарнітура-то нормальна, але для коротких слів, не довше 7 знаків кожне. фізіологія мозку, знаєш, річ така що проти неї не попреш.
такщо дрібницями це аж ніяк не може бути.

і от я "взнав" шо таке є, тепер питаня: мій логотип нанести на квіти можна?

Sergii
повідомлення 18.6.2009, 18:33
Порядковий номер повідомлення #120

Прибулець

Твый логотип можна, але я займаюсь тільки написами. Доречі, за твій коментар забув подякувати. Шрифт уже змінив.

14 Сторінки V  « < 4 5 6 7 8 > » 
   Відповісти   Створити нову тему

RSS Текстова версія форуму; Котра година: 26.8.2025, 11:26