З точки зору WEB UI то звісно журба. Проте як україномовний ресурс з казками а не купою банерів з геніталіями і дебільними флешовими рекламками то великий плюс.
Як казав один злосний дядько, привіт з девяностих. Дизайн як на мене так собі. Розмір тексту наскільки малий що страшно навіть уявити як сайт читатиметься на моніторах з великою роздільною здатністю.
Ну порівняно з конкурентними сайтами, то їх сайти тоді взагалі сімдесяті) Та і НМТЛ ще ніхто не відміняв, надійна штука, серв не грузить тай не взламаэш)
Це повідомлення відредагував husain_if: 25.1.2013, 14:49
Хто: Мешканець
Мешканець №: 2316
Подякували: 1 раз
CODE
"Ласкаво просимо до Світу Гаджетів, блогу про інформаційні технології та різноманітні електронні гаджети, такі як комп'ютери, ноутбуки, планшети, мобільні телефони, електронні книги, а також новини у світі IT!" - це мій блог про ІТ-технології. Сам ними цікавлюсь, тому хочу, щоб і інші люди теж цікавились http://svit-gadgetiv.blogspot.com/
Мешканець №: 2341
Подякували: 0 раз
Сайтові "Світ слова" більше двох з половиною років. Створювався як персональний ресурс, зараз переріс у загальноосвітній. 5 років працюю репетитором з української мови та літератури, деякі свої наробки з подачі теоретичного матеріалу і стали першими матеріалами сайту. Прошу шановне товариство дати оцінку.
Мешканець №: 2609
Новий сайт по продажу R-sim 9 pro(чіп який розблоковує iphone від будь-якого оператора мобільного звязку) http://ihospital.com.ua/. Сайт односторінковий, суто на html без cms,дизайн перероблений темплейт.
Новий сайт по продажу R-sim 9 pro(чіп який розблоковує iphone від будь-якого оператора мобільного звязку) http://ihospital.com.ua/. Сайт односторінковий, суто на html без cms,дизайн перероблений темплейт.
Мешканець №: 2685
Всім привіт, мене звати Роман, хочу похвалитись своїм сайтом. smyrnov.net Заходите, коментуєте! Пишете на мило smyrnov.net@gmail.com, або в цю тему =) Всім Добра, Слава Україні!
З: Чернівці
Мешканець №: 2826
Привіт! Мене звуть Іван. А це форум: http://WebBiz.in.ua, про Бізнес в Інтернеті. Вибачте, що поки не має української на ньому, але я думаю, що це тимчасово.
Мешканець №: 3705
ирлянды для наружного и внутреннего декора помещений опт
Наш интернет магазин реализует на территории Украины праздничные уличные гирлянды для оформления гирляндами домов, деревьев, для создания праздничных иллюминаций. У нас можно купить гирлянды для улицы и гирлянды нити для помещений таких видов: - светодиодный дюралайт всех типов и цветов от 1 м /30 грн. - светодиодные ленты как внешние так и внутренние от 133 грн. - светодиодная бахрома для оформления фасадов зданий и окон от 204 грн. - гирлянды Белт Лайт для украшений праздничных улиц,кафе, мостов,зданий, и торговых площадей. от 133 грн. - светодиодные занавесы, штора, водопад от 306 грн. - гирлянды таящие сосульки от 128 грн. - гирлянды сети от 250 грн. - Светодиодная гирлянда на елку от 70 грн. - Различные декоративные гирлянды любых форм и цветов от 183 грн. Компания ООО Фрог закупает только качественные светодиодные нити. Наши уличные гирлянды полностью морозо и влагостойкие, ударопрочные, энергоэкономичные, безопасные для использования при любых погодных условиях. Если вас заинтересовали уличные гирлянды по оптовым ценам свяжитесь с нами по телефонам или просто введите в поиске ООО Фрог. ООО ФРОГ. Так же на нашем сайте тысячи товаров по оптовым ценам. Виталий Борщевский +380937269114,380500772049 magfrog100@gmail.com http://www.magfrog.com.ua http://magfrog.com.ua/g2912105-osveschenie-dekorativnoe
Це повідомлення відредагував Magfrog: 16.10.2016, 22:10
Пропоную в цьому топіку розміщати скріншоти своїх сайтів, також коротку історію створення і в принципі опис сайту, також коди кнопочок, банерів і т.п. для обміну з метою підвищення відвідуваності.
Оце я розумію тема. Хлопці й дівчатка з Івано-Франківська, хочу висловити Вам велику вдячність від харків'янина, тобто від себе, за таку чудову тему. Тепер про мій сайт Вільні знайомства "Сьоме небо" безкоштовно.
Чесно кажучи, створювався він в найекстремальніших умовах, хоча б тому, що технічне завдання на сайт розробляв через фірму і закінчено його було тільки в кінці 2013 року. Пам'ятаєте що потім було у державі? Нарахували мені за розробку сайту шалені гроші(декілька тисяч долярів), яких в мене ніколи не було, але бажання моє було сильнішим за реальність. Довелось сплачувати розробку поетапно. Розробити логотип та дизайн я ще встиг до літа 2014 року та й сплатив пів суми коштів, але до програмування(найкоштовнішої частини) діло не дійшло. Програміст звільнився. Отакої. Розробка сайту повисла на ниточці. Довелося чекати ще рік, доки знайшовся програміст, що захотів працевлаштуватися у цю фірму. До речі, вимушений переселенець з Донецьку. Якби не він, то не бачити мені сайту як власних вух. Доки фірма шукала програміста, щоб працювати, мені довелося звільнитися з роботи і піти в армію, щоб з'явилась можливість сплачувати розробку(ну і звичайно віддати свій громадянський обов'язок). Отакої. В результаті тільки в кінці 2015 року сайт був розроблений до мінімально робочого стану. Потім ще рік довелось доопрацьовувати до більш-менш прийнятного вигляду
і достатнього функціоналу.
Сайт створений для спілкування та знайомства творчих і простих людей на психологічному базисі(тому що я за другою освітою психолог). В сайт вбудований психологічний тест
моєї розробки, який вираховує цінності та психологічну сумісність між користувачами, яку можна перевірити в один клік по відповідному меню. Також сайт фіксує усіляку активність користувача та підбиває її до ємної статистики із вираховуванням рейтингу. Також він вираховує акценти діяльності, що відображаються у відповідному меню у футері профілю.
І саме головне - потужний гнучкий пошук, що дозволяє знайти нових друзів на рідній вулиці рідного району. А ще, все це щастя безкоштовне
А ще, ще... взагалі можу розповідати про свій сайт нескінченно, тому якщо буде цікаво, готовий відповісти на всі питання. Навчальні відео, що розповідають про нюанси використання:
ПОки що вони на російській мові. Тому в мене є кілька пропозицій для творчих небайдужих людей серед Вас. Якщо є бажаючи перекласти і озвучити навчальні відео, прошу зв'язатись зі мною або через цей сайт, або краще через мій, аби збільшити активність на сайті і почати планомірне просування в пошуку. Ми що, гірші за росіян з їх недосайтами? Ще одне питання до Вас. Чи знаєте Ви ще якісь форуми західної України на кшталт цього, де я зможу розмістити інформацію про мій сайт безкоштовно? В планах охопити якнайбільшу аудиторію Заходу.