Хто: Мешканець
Мешканець №: 1741
Подякували: 0 раз
а шо з лого не так? про наші олайн програми детально пише в вкладці онлайн, курси веб-диз DW дрім вівер. Дякую за коменти, прийму до уваги, ну і "що таке user friendly ULI" незнають - буває але лого? ех...
Мешканець №: 343
Подякували: 70 раз
Юра, згоден на 100%. Ну це певне та контора, що коло фонтану в "матюгалик" розказує, я класно знати там всяку фігню.
З логотипом все не так. Починаючи від загального вигляду, закінчуючи написом на ньому. Про використаний шрифт взагалі мовчу. Якісь не зрозумілі прямокутники - прапори? А хіба напис на логотипі не повинен співпадати з доменом, Кирсa.if.ua != Study.if.ua. Ще й в людей проблеми з транслітерацією. І з реєстрацією доменів взагалі.
Люди не мають зеленого поняття, що таке HTML і як його правильно використовувати.
І я на 90% впевнений, що шаблон взяти з темплейтмонстрів. Не гарно, чуже, видавати за своє.
Перед тим як вчити людей, самі навчіться дизайну.
АдмінамЖ Пропоную удалити дану тему, за її не потрібність і відсутність якісного контенту. Люди, ми не в 2003-2004, коли тільки почався зароджуватись нормальний і-нет з нормальними бровзерами, вже 2011, а недолугих сайтів стає, ще більше.
Або хоча б ввести, якісь критерії постингу в дану тему: сайти з укозу - заборонити, не валідні сайти - заборонити, з кривим/краденим дизайном - заборонити.
З: Станиславов
Мешканець №: 224
Подякували: 61 раз
Да Веталь тебя нужно сделать модератором именно этой темы)
Кто за?!
Сайтов потому много-много-много-много... , что круто иметь свой сайт, а как он сделан, это пофигу всем кто их сам же делает. Авторского права на дизайн сайта нету - потому тыряйте наздоровья у кого на это мозгов хватит)
А укоз это прикол)
Це повідомлення відредагував 13-den: 18.8.2011, 10:45
Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз
Тему видаляти не варто, все таки в свій час багато кому допомогла. Та і тепер, варто таку тему перечитувати спочатку, а не вставляти лінк на свій ресурс з кінця.
Сайти на укоз теж пристойні бувають, сам маю один ресурсик на укозі як пробу пера і людям подобається.
На рахунок неадаптованих шаблонів - тут вже на совісті розробників сайтів. ІМХО, на темплейтмонстрі багато пристойних дизайнів.
- Авторского права на дизайн сайта нету - потому тыряйте наздоровья у кого на это мозгов хватит)
- А укоз это прикол)
У кого мозгов хватит тот сам себе все: + спланирует; + отрисует; + сверстает; + установит. Ну и в footer`e обязательно напишет "Don't steal my stuff. It's bad karma." для тех у кого все таких их, мозгов, нет.
Насчет uCoz`а не согласен. При наличии головы и рук из нужного места, можно добится значиельных результатов на любой CMS будь она даже freeware.
Не но я думаю шо коли в моїй наприклад візитці буде висіти адреса блогу то це буде ІМНО тупо(
гм, тупо? є такий собі пацик із Севастополя - Паразіта Кусок. Веде однойменний блог на гуглі. Його блог став своєрідним брендом. Висновок: важливе наповнення. Так не соромно буде ставити на візитку і адресу каналу з Ютуба. (;
Мешканець №: 2064
Подякували: 0 раз
Група яскравих і сміливих людей, які не обмежують себе рамками! Ми живемо на повну! На нашому сайті ти зможеш знайти багато цікавого! Додавайся і будь активним! Адже разом ми підкоримо цей світ! Підтримайте молодий сайт!
З: Франік
Мешканець №: 38
Подякували: 16 раз
мій новий сайт.. http://kortezh.if.ua як то кажуть, творча криза) Незнаю що ше там понаписувати в розділи ? чи взагалі хай буде 1 сторінка (як переважно у всіх конкурентів..)
Хто: Технічний відділ
Мешканець №: 5
Подякували: 102 раз
Як казав один злосний дядько, привіт з девяностих. Дизайн як на мене так собі. Розмір тексту наскільки малий що страшно навіть уявити як сайт читатиметься на моніторах з великою роздільною здатністю.