Пропоную в цьому топіку розміщати скріншоти своїх сайтів, також коротку історію створення і в принципі опис сайту, також коди кнопочок, банерів і т.п. для обміну з метою підвищення відвідуваності.
Привіт, мене звати Наталя. Хочу розповісти про глобальний туристичний портал, якому віддала останні 10 місяців свого життя))) Цей портал http://ru.ukrainecityguide.com – результат роботи однодумців-патріотів які об'єдналися задля того, щоб кардинально змінити у міжнародній спільноті уявлення про Україну. Мій мейл: Natalka_mokiy@ukr.net
Одне не можу зрозуміти? Навіщо обзивати файли розширенням .php, коли там статичний сайт-візитка, чи я вже щось не розумію в визначеннях, чи тому подібне :-)
Як на мене mod_rewrite був би не зайвим. Елегантність + зручність.
Хто: Мешканець
З: Землянин ;)
Мешканець №: 1509
Подякували: 3 раз
У мене особистого сайту нема, є тільки свій блог, вірніше він створюється, а якщо бути ще точніше, то це буде відеоблог Ось адреса http://rivok.net/ думаю на слідуючому тижні він почне свою работу. Можно було і раніше запустити, але хочу перший ролик розмістити свій, особистий ))
З підтримкою 3-х мов: англійська, російська, українська. Для кожної мови створив відповідні ini-файли (кодіровка UTF-8), що містять діагностичні повідомлення, повідомлення про помилки і т.д. Вивід даних з ini-файла (кодіровка UTF-8 для рус, укр) в html (charset=windows-1251) здійснюється через функції PHP parse_ini_file(), iconv(). Перша працює корректно, а поведінка другої залежить від налаштуваннь php.ini, доступа до якого немає. Тому замість iconv() взяв utf8_to_cp1251() тут. Але та функція некоректно конвертує українські символи "є", "і", "ї".
Для вводу/виводу кирилиці в/з БД MySQL додатково роблю
Код
mysql_query("SET NAMES cp1251");
Під Денвером iconv() та MySQL працюють коректно і без того. Значить теоретично можливо налаштувати php.ini, my.ini на хостингу. Але доступу до тих файлів хостер не дає.
Стосовно кольорів на сайті - сильно не бийте я не художник, при розробці сайту більшість часу приділяв програмуванню і контенту. Це моя перша і поки що єдина робота на PHP + MySQL
З підтримкою 3-х мов: англійська, російська, українська. Для кожної мови створив відповідні ini-файли (кодіровка UTF-8), що містять діагностичні повідомлення, повідомлення про помилки і т.д. Вивід даних з ini-файла (кодіровка UTF-8 для рус, укр) в html (charset=windows-1251) здійснюється через функції PHP parse_ini_file(), iconv(). Перша працює корректно, а поведінка другої залежить від налаштуваннь php.ini, доступа до якого немає. Тому замість iconv() взяв utf8_to_cp1251() тут. Але та функція некоректно конвертує українські символи "є", "і", "ї".
Для вводу/виводу кирилиці в/з БД MySQL додатково роблю
Код
mysql_query("SET NAMES cp1251");
Під Денвером iconv() та MySQL працюють коректно і без того. Значить теоретично можливо налаштувати php.ini, my.ini на хостингу. Але доступу до тих файлів хостер не дає.
Стосовно кольорів на сайті - сильно не бийте я не художник, при розробці сайту більшість часу приділяв програмуванню і контенту. Це моя перша і поки що єдина робота на PHP + MySQL
Тебе такого в школі чи універі вчили? Чувак. Тобі немає чого займатись сайтами! Краще пий пиво і здівчатами тусуйся. Бо вище написане - відвертий маразм. Я такого давно не чув! я думаю, що даний проек варто зразу закрити і не продовжувати його або ще кілька років повчити веб-технології і тоді показувати свої роботи!
Може дечому навчити - ДОРОГО.
P.S. коли людина юзає денвер в мене до неї упереджене ставлення, як до того, хто не вміє руцями проінсталити все, що треба і прочитати кілька манюалів!
P.S.S. Любітелм, фрази прийшлов Скері.... Нікого я не засираю :-)
P.S. коли людина юзає денвер в мене до неї упереджене ставлення, як до того, хто не вміє руцями проінсталити все, що треба і прочитати кілька манюалів!
А смисл? Щоб протестувати декілька php-скріптів? Тут і Денвера поки що вистачає. Буде доцільність в чомусь кращому - проінсталю. То одвічне питання трудозатрат і результату
Конструктиву у відгуках мало. А смисл? Щоб протестувати декілька php-скріптів? Тут і Денвера поки що вистачає. Буде доцільність в чомусь кращому - проінсталю. То одвічне питання трудозатрат і результату
Да, що ти кажеш. Трудозатрати. Ну в мене зайняло, 10 хв, щоб все проністалити під віндою. Про дебіан/убунту там все з пів пенка працює, затратив, ще менше часу! Спціально перепровірив.
Консруктив: 1) якщо щось вперлось в php.ini шукай проблему в коді. 2) iconv працює коректно, якщо йому давати кореткні дані + напрямки звідки і куда конвертувати. Якщо щось не працює - шукай проблему в свому коді. 3) Як я розумію на сайті є три директорії(en, ru, ua) в яких є однотипні файли index.php? Якщо так, то тут немає про що говорити. В корінь не правильне проектування сайту. 4) І, взагалі, нафіг дані з Юнікоду кудась конфертити? Я думав, що майбутнє за ним.
Еммм....може я щось упустив, але не простіше тримати шаблони для всіх мов у базі?
Краще все ж таки у файлах, як на мене. 1. Легше редагувати. 2. Легше зробити підтримку нових мов. 3. Краща портабельність. 4. Можливість рефакторингу в інших проектах.
Хоча це стосується більших проектів. Якщо це сайт, то можна і в базі.
Хто: Мешканець
З: Землянин ;)
Мешканець №: 1509
Подякували: 3 раз
Відносно теми - у кожного свої смаки, одні люблять цяцьки, щоб все було красиво, багато кольору, а я люблю коли попростіше, відносно контенту - не вистачає на все часу, але за неділю-дві все налагодиться )