Хто: Мешканець
Мешканець №: 83
Подякували: 13 раз
пацанів, я, тіпо, уважаю, але ту бидлло-крнструкцію, що не є не тіко архетектурним створінням (не кажучи конструкцією), але й тим більше пам'ятником, бо для мене пам'ятник мав би бути естетичним, то моя відповідь - гавно знімати наразі не буду. пацики, ні в абіду - на все свй чєс. видів у Варашаві зовсім пошлий пролетарський сучасний музей Повстання варшавського - земля і небо порівняно із цим бидло-конструктивом. планував я собі цю "фуражку" відзняти - а відколи увидів "справжній" музей- відхотілося - риглі суцільні. най нашим музейникам буде соромно.
З: Станіславов
Мешканець №: 818
Подякували: 1 раз
HeavyGame.com.ua - Український кібер ігровий портал. Новини, релізи, обзори, відео і багато ще чого інтересного для Геймерів. Відкриття 5 вересня 2009 року.
Це повідомлення відредагував Blood: 5.9.2009, 14:44
Мешканець №: 1044
Подякували: 0 раз
пропоную розмістити на своєму сайті цікаві матеріали які стосуються хитрощів у законодавстві. Мій сайт (проект) так і називається "Юридичні технології".
Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз
Цитата
пропоную розмістити на своєму сайті цікаві матеріали які стосуються хитрощів у законодавстві. Мій сайт (проект) так і називається "Юридичні технології".
Навряд чи це прочитає власник юридичного сайту, та все ж напишу. На ресурсі "Наше Місто - Івано-Франківськ" розміщувати цікаві, нецікаві і будь-які юридичні матеріали недоцільно, тематика не та... А щодо обміну лінками ) можливо, колись. ut.kiev.ua - трохи страшнуватий на вигляд і наповнений копіпастом.
Навряд чи це прочитає власник юридичного сайту, та все ж напишу. На ресурсі "Наше Місто - Івано-Франківськ" розміщувати цікаві, нецікаві і будь-які юридичні матеріали недоцільно, тематика не та... А щодо обміну лінками ) можливо, колись. ut.kiev.ua - трохи страшнуватий на вигляд і наповнений копіпастом.
З: Львів
Мешканець №: 1137
Подякували: 0 раз
Хочу представити вам сайт аматорського волейболу, де можна знайти інформацію з анонсами ігор, турнірів, техніку гри і все що стосується волейболу. Також там є інформація про спортзали, збори любительських команд, правда це принаймі поки що стосується Львова, але думаю якщо буде зацікавлення і франківські користувачі, то можна відкрити й франківську гілку http://www.volleyball.lviv.ua/
ии, а можна маленьку пропозицію?... зробити трішки більшу карту))
давно я тут не був. на сайті stanislaw.in.ua карту збільшено, а також її можна ховати. кашкет Бандери таки відзнято 2 рази кожна панорама отримала свій ID кожен кадр тепер 50 мегапікселів (правда відображається поки що тільки 25 мпікс) двіжок доводиться рашпілєм
Хто: Технічний відділ
Мешканець №: 5
Подякували: 102 раз
В мене пропозиція, давайте не будемо кидати в темі лінки на сайти зроблені на безплатних сервісах типу юкоз і траляля, основна вимога — власноруч зроблений сайт ніяких сервісів типу юкоз і сервісів безплатних форумів.
Мешканець №: 343
Подякували: 70 раз
Цитата
В мене пропозиція, давайте не будемо кидати в темі лінки на сайти зроблені на безплатних сервісах типу юкоз і траляля, основна вимога — власноруч зроблений сайт ніяких сервісів типу юкоз і сервісів безплатних форумів.
Підтримую і пропоную видалити всі попередні лінки. Так як це не сайти, а коструктори! І вони не показують новизни виконання і контент здебільшого відсутній!
Хто: Редактор
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз
Цитата
ПроПоліс.Івано-Франківськ: міський інформаційно-довідковий ресурс.
Десь у попередній темі про ваші вакансії перша ж асоціація була — компанія займається медом. Якби не пояснення «міський інформаційно-довідковий ресурс», певно, і далі б думав, що ви мед робите. Просто витікає з назви і емблеми з шестигранними вежами, наче соти