Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )

Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
5 Сторінки V  < 1 2 3 4 > »   
   Відповісти   Створити нову тему
> Дружба між хлопцем та дівчиною
Sashok
повідомлення 5.3.2008, 20:41
Порядковий номер повідомлення #21

не гиндлюй зо мнов

Хто: Мешканець
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз

Цитата(COLOBOCman @ 5.3.2008, 16:11) «
мені шкода вас, за те що в вас такі друзі...

Свині???

greya
повідомлення 6.3.2008, 0:33
Порядковий номер повідомлення #22

Дівчина з передмістя

З: Тисменецьке передмістя
Мешканець №: 57
Подякували: 61 раз

Цитата(COLOBOCman @ 5.3.2008, 16:11) «
мені шкода вас, за те що в вас такі друзі...

значить ти так нічого і не зрозумів. а це насправді шкода

.... та й не раджу оцінювати чи судити чиюсь дружбу. це дуже серйозні стосунки людей).
мої друзі - не ідеальні. та вони завжди поруч. у будь чому. і тоді якось серед них нема "дівчат" чи "хлопчиків".
вони - близькі мені. і якби хто нам не співчував....) головне щоб не заздрили....
хоча і через заздрість ми вже навчились переступати. (до слова - тут мені допоміг саме "хлопчик")

COLOBOCman
повідомлення 6.3.2008, 0:55
Порядковий номер повідомлення #23

Почесний городянин

Хто: Адміністратор
З: Франик
Мешканець №: 40
Подякували: 126 раз

Я то зрозумів, і я розумію шо хто б шо не казав, це ніяк не вплине на моїх друзів ставлення до них...кожен друг це
інша людина і не треба їх всіх ділии на хлопциків і дівчат а потім кожну стать підганяти під середньостатистичну планку

Цитата(greya @ 5.3.2008, 23:33) «
друзі - не ідеальні. та вони завжди поруч. у будь чому. і тоді якось серед них нема "дівчат" чи "хлопчиків".
вони - близькі мені. і якби хто нам не співчував....) головне щоб не заздрили...

Золоті слова...якби були сказані в перших постах, то думаю тема би так не розкрутилась.smile.gif

greya
повідомлення 6.3.2008, 14:56
Порядковий номер повідомлення #24

Дівчина з передмістя

від першого посту стою на стороні різностатевої дружби.... і ці слова - лиш підтвердження

Ellaway
повідомлення 12.3.2008, 16:05
Порядковий номер повідомлення #25

Прибулець

З: Франковск-Город
Мешканець №: 111
Подякували: 0 раз

Я просто скажу,що дружба між статями існує, по власному досвіду говорю, сперечатись можна і докозувати різне, але ситуацій багато як і людей і в кожного своя історія. Різниця між одностатевою дружбою і різностатевою лише в тому, що між хлопцем та дівчиною є симпатія і навіть трохи більше, та не настільки щоб починати що-небуть.

Stefa
повідомлення 14.3.2008, 21:39
Порядковий номер повідомлення #26

Новенький

Мешканець №: 102
Подякували: 2 раз

Дружба можлива, але на настільки міцна як між хлопцями (про дівчат небуду говорити, може у них по інакшму). Просто якщо вона стане такою ж міцною то це вже кохання, а між хлопцями кохання неможе бути, якщо вони не голубі.

greya
повідомлення 15.3.2008, 18:26
Порядковий номер повідомлення #27

Дівчина з передмістя

Цитата(Stefa @ 14.3.2008, 20:39) «
Дружба можлива, але на настільки міцна як між хлопцями (про дівчат небуду говорити, може у них по інакшму). Просто якщо вона стане такою ж міцною то це вже кохання, а між хлопцями кохання неможе бути, якщо вони не голубі.

"Дружба — відносини між людьми, засновані на довірі, взаємних симпатіях, загальних інтересах і захопленнях. Для появи і підтримки дружби необхідно, щоб людям було приємно спілкуватися один з одним.
Вважаеться що дружба між жінками неможлива,та є протилежністю чоловічій дружбі. Дружба передбачае своєрідну любов , та відсутість сексуальних стосунків.
Справжня дружба обєднує тільки тих людей, які здатні пробачити і зрозуміти недоліки інших. Дружба невід'ємна частинка життя кожної людини"

....то що за дурниці про не можливість міцної дружби між жінкою та чоловіком?....
 За словами сказаними в попередньому пості, жінки тоді взагалі не знають що таке міцна дружба? (дивно як для істоти, якій природа довірила годувати молоком своїх дітей...)
але я - знаю ж! і мій друг - протилежної статі. сипматія є ПОСТІЙНО. і у нього до мене і у мене до нього! то й що? ПОВІРТЕ, ЯКЩО РАПТОМ ЗЯВЛЯЮТЬСЯ ПРИЗНАКИ КОХАННЯ, ТО ЦЕ ШВИДКО ПРОХОДИТЬ. просто так є через часте спілкуванні, взаємопідтримку, розуміння, дружба - це завжди своєрідна любов! (і між чоловіками теж! особливо міцна)... Але справжні ДРУЗІ не руйнують дружбу, через мимовільні бажання.

Хто не вірить - не треба. Але бодай би не заперечуйте, ніхто ж не заперечує що дружні стосунки можуть  (усього лиш "можуть" - бо нема вірогідності!) перерости у стосунки сексуального наповнення. 

Подякували:
svk,

Das_Licht
повідомлення 20.5.2008, 16:52
Порядковий номер повідомлення #28

Експерт

З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 160
Подякували: 24 раз

Не всі здатні на цю дружбу, але вона існує. В моєму оточенні більше хлопців, ніж дівчат. Скажу більше, я вважаю, що у хлопців дружба сильніша... Дівчина буде вірним другом до тих пір, поки не побачить щось корисне для себе... Вона не так береже дружбу як хлопець.. хоча є винятки. У мене ліпша подруга - дівчина... ми вже 10 років дружим і серйозно не сварились ні разу, між нами ніколи не стояв хлопець, дружба перевірена часом та відстанню. Хоча з хлопцем знайти спільну мову набагато простіше. Дівчата - конкурентки, між ними постійне змагання та бажання бути кращою...

Nuriko
повідомлення 31.5.2008, 2:00
Порядковий номер повідомлення #29

Прибулець

З: Forgotten Realms
Мешканець №: 172
Подякували: 1 раз

Цитата(LIORM @ 2.3.2008, 23:54) «
Чи може існувати дружба між хлопцем і дівчиною???

З власного досвіду можу прямо стверджувати: може. І взагалі, дружба статі не питає... Якщо це справді вона.

Ptashechka
повідомлення 5.6.2008, 14:13
Порядковий номер повідомлення #30

Я повернулася!

З: Франік
Мешканець №: 6
Подякували: 16 раз

Цитата(Stefa @ 3.3.2008, 13:09) «
А по-друге вони будуть дивитися одне на одного як на потенційних коханців і в кінці кінців або зійдуться або втратять інтерес до дружби.

Який жах! Як це прочитала, аж перехрестилася! В мене є знайомий, якого я вважала своїм кращім другом (ми розсварилися через дурнуватий жарт, повязаний з грошима). Я зним могла поговрити про все, про що не могла сказати навіть подрузі. Взагалі, я вважаю, що дружба між різними статтями має бути. Адже яка дівчина скаже своїй подрузі, про що думають хлопці. Вона ж сама дівчина і не знає. І навпаки. Іноді треба отримати таку пораду, яку може дати лише представник протилежної статті.

kriska
повідомлення 7.8.2008, 10:48
Порядковий номер повідомлення #31

Прибулець

Мешканець №: 216

Думаю, така дружба існує. Але якщо твій найкращий друг це людина протилежної статі - одружуйтесь. Це з власного досвіду. Ви собі уявляєте прожити життя з людиною, з якою тобі справді цікаво, коли у вас спільні інтереси, поважаєте один одного.
Взагалі в мене завжди кращими друзями виявлялись чоловіки. Як на мене жіноча дружба є завжди корисливою.

Це повідомлення відредагував kriska: 7.8.2008, 10:52

COLOBOCman
повідомлення 7.8.2008, 11:15
Порядковий номер повідомлення #32

Почесний городянин

Ну....а э ше така штука коли люди просто несумісні для подружнього життя, так сказать з інших світів....але друзями їм бути легко.

Подякували:
svk,

kriska
повідомлення 7.8.2008, 14:38
Порядковий номер повідомлення #33

Прибулець

Тобто несумісні, поясніть, бо я шось не дуже уявляю несумісних людей, які могли б бути друзями. Якщо чесно то до свого друга-коханця я теж спочатку ставилась виключно як до друга. Він мені зовсім не подобався. Але коли ми познайомились ближче, багато часу проводили разом, розважалися, і пішло поїхало. Це справді людина з якою я могла поговорити про все і зараз так і залишається.

Хоча це не приклад для наслідування. Це моя історія. Але думаю більшість дружила з людиною, а вже потім починала зустрічатись. Крім випадків взаємного кохання з першого погляду.
Зазвичай як буває: ти знайомишся з людиною, не важливо як. Потім якось знайомство підтримується, переростає в дружбу і переважно завдяки тому що хтось з двох "друзів" симпатизує іншому, дружба переростає в щось більше.

COLOBOCman
повідомлення 7.8.2008, 23:17
Порядковий номер повідомлення #34

Почесний городянин

Ну вот розумієш....коли ви друзі ви можете бути собою, і це може бути протилежністю, ви це можете висміювати, а коли ви разом, і від вас щос залежить коли треба приймати якісь рішення тоді вже не до шуток, вот тоді і хтось мусе жертвувати і це вже несе свої наслідки.

kriska
повідомлення 8.8.2008, 8:30
Порядковий номер повідомлення #35

Прибулець

Взагалі то так. Зараз задумалась над твоїми словами і згадала, що в мене теж є друзі, з якими б я напевно нізащо не зв'язала свого життя. Але тут питання риторичне. Тому що і серед закоханих людей бувають цілком не сумісні пари, і часто це стає причиною розривів, а іноді і навпаки доповнюють одне одного.

Після довгих роздумів на дану тему прийшла до висновку, що будь-яких двоє друзів протилежної статі гіпотетично можуть стати коханцями, а як закінчаться ці стосунки, чи продовжаться, залежить тільки від них і від їхнього бажання. А бажання бувають дуже різні: не бути самотнім, гроші, стабільність і діти накінець.

escaper
повідомлення 11.8.2008, 17:49
Порядковий номер повідомлення #36

Фанатик

З: Івано Франківськ
Мешканець №: 223
Подякували: 20 раз

перечитавши всі попередні пости, я щиро кажучи, неможу нічого нового  додати, бо дуже багато було сказано, якихось конкретних аргументів в підтримку тієї чи іншої сторини в мене нема, я можу погодитись з кожним з вас.

я б сказав що дружба між чоловіком і жінкою -не є якимось сталим поняттям, і вона (дружба) немає конкретного визначення.

Така дружба може існувати, але ти ніколи на 100% незнаєш що саме може відчувати друг, чи подруга, можливо вона чи він вже закохані в тебе і хоче чогось більшого, але боїться це показати щоб не зіпсувати стосунки.

люди знайомляться, спілкуються, в них виникають спільні інтереси, спільні заняття, спільні знайомі, в цьому процесі вони починають відчувати симпатію один до одного- і стають близькими. Так! - спочатку друзями, а далі як вийде. діляться своїми почуттями, переживаннями, проблемами і це зближує їх ще більше.

це я взагальному описав процес знайомства. принаймі так відбувається в мене, бо я небуду спілкуватись з людиною яка мені неприємна, не симпатична (не в зовнішньому плані), з якою мені некомфортно. це незалежно від статі.

а хіба не так само люди закохуються? мені здається так само (ну приблизно) Знайомляться, спілкуються, проводять разом час, ДРУЖАТЬ, а кохання приходить в процесі, якщо звісно це не любов з першого погляду.

З вище написаним ви звісно можете не погоджуватись, але я думаю всі погодяться з тим, що між дружбою і коханням чоловіка і жінки існує дуже тонка межа, яку дуже легко переступити і навіть непомітити цього.

Тут писалось що деколи дівчина може поділитись з другом (хлопцем) тим чим не ділиться навіть з подружкою (чи навпаки)ВСЕ ПРАВИЛЬНО ТАК БУВАЄ -ЦЕ ПРИРОДНЬО ЩО НАС ТЯГНЕ ДО ПРОТИЛЕЖНОЇ СТАТІ.  і тоді мимоволі починаш задумуватись : якщо все так добре, ми підходим одне одному, нам добре разом, то чому б не спробувати щось більше ніж просто дружба?

така дружба повинна існувати, но в наш час зустрічається рідко. Та й взагалі щирих друзів тяжко знайти, і бути другом треба ще вміти!!!

Вибачаюсь за каламбур слів і думок.

Подякували:

Антін Кравс
повідомлення 29.11.2008, 1:35
Порядковий номер повідомлення #37

Фанатик

Мешканець №: 308
Подякували: 6 раз

Ну...ось є тема про дружбі між хлопцем і дівчиною...Особисто я вірю а неї.
Але ловився на іншому, що надзвичайно турбує. Буває так, що все ніби добре.
rolleyes.gif
Але стається так що дівчина починає подобатись, і то так сильно.
Власне в мене це вже сталося...
В розмовах проскакують різні жарти натяки і тд. сіль в тому що...
я небачу чи то лише по дружньому чи... (Ну я настільки пряма людина що НЕРОЗУМІЮ натяків, або скажем так затьмарений, і бачу ие що хочу бачити)
як?
І мучусь тим що незнаю як....емм протерти очі?...зрозуміти ставленнядо себе ? (і дізнатися чи я їй до вподоби, чи друг?)
sad.gif троха брєд написв але то так гризе....звичайно розумію, що якшо лише друг, то дружбі кінець, бо коли один хоче більшого то тружби невдасться (то я так собі чомусь вирішив)

Sashok
повідомлення 1.12.2008, 11:56
Порядковий номер повідомлення #38

не гиндлюй зо мнов

З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз

ну по-перше, така тема вже наскільки я пам'ятаю існує...
нарахунок посту то висловлю свою думку:
Цитата
...і бачу ие що хочу бачити

не будуй замків бо буде ше гірше, хоча як хош, мож почути на своїй шкірі шо то sad.gif
Цитата
Ну я настільки пряма людина що НЕРОЗУМІЮ натяків

якшо ти настільки пряма людина то і прямо запитай, дай питання таке шоб відповідь була очевидна
П.С. тему можна перенести до ранішествореної

Das_Licht
повідомлення 15.12.2008, 19:22
Порядковий номер повідомлення #39

Експерт

Мешканець №: 160
Подякували: 24 раз

Нема чому мучитись у здогадках, це нічого не дасть. Тільки будеш біль собі приносити, а якщо подруга ще й замітить що тебе щось турбує, а ти не признаєшся, то її це насторожить. Звісно прямо запитати не в кожного є сили, бо виникає боязнь перед відмовою тобі, але ж ти не думаєш що вона сама потяне тебе за язик чи витяне з тебе цю інфу?... Після признання людині стає легше, перевірено. Навіть якщо вона тебе тільки другом вважає, то потрібно прийняти поразку і вирішити для себе чи ти хочеш її бачити тільки у ролі своєї подруги чи вона для тебе і як подруга важлива.

Nymphetamine
повідомлення 16.12.2008, 1:03
Порядковий номер повідомлення #40

Експерт

Мешканець №: 207
Подякували: 10 раз

людина іноді затьмарюється,Бо не хоче вірити в те, що та,хто йому подобається,насправді до нього байдужа...людина має надію, і поки її не знищиш-нічого не завадить мріяти...з іншого боку, це почуття може бути взаємним...але тут треба бути обачним...але для того,щоб не було більш таких мук, бажано старатись дивитись реальності в очі...от і вся суть)))

Подякували:

5 Сторінки V  < 1 2 3 4 > » 
   Відповісти   Створити нову тему

RSS Текстова версія форуму; Котра година: 7.9.2025, 16:02