Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Профайл

Mishko


Мешканець
Фотографія
Опції
Опції
Про себе
Власне мені 18 років, поки що, мене звуть Міша, ім'я як у Архангела Michael'а. Люблю спорт, найбільше футбол, тримаю парочку сайтів, із якими забавляюсь, просуваю і так дальше. Із музики слухаю стиль Rock, але бувають і винятки. Намагаюсь бути завжди собою, де б це не було!
Особиста інформація
Mishko
Новенький
30 років
Хлопчик
Івано-Франківськ
Дата народження: Лютий-25-1994
Захоплення
WordPress | сайти | SEO | ігри | Rock
Статистика
Подякували 2 раз
Реєстрація: 4.12.2010
Перегляд профайлу: 2346*
Останнє відвідування: 22.4.2013, 12:32
Часовий пояс: 16.4.2024, 22:33
35 повідомлень (0 повідомлень в день)
Контактна інформація
AIM Інформація відсутня
Yahoo Інформація відсутня
ICQ Інформація відсутня
MSN Інформація відсутня
Контакт Приват
* Перегляди профайлу оновлюються щогодини
Записи на стінці
Друзі
Теми
Повідомлення
Блог
Teams
21 Apr 2013
Всім привіт, не знайшов відповідної категорії для мого запитання, тому запитую тутво (якщо є відповідна тема на форумі, перенесіть її туди адміністратор чи модератори... дякую). Скажіть хто в нашому рідному місті може покроїти і пошити вишиванку? Бо скоро Великдень, а у мене немає ще сорочки unsure.gif , мама вишила візерунок, а покроїти і пошити нікому. Було б добре дати контакті дані людини, яка це все "діло" робить.

Продається ачішуєнний ровер Rockrider 5.1, від фірми B'twin. Новий, катаний менше місяця, розмір рами М-ка. Все працює як має бути. Орієнтовна ціна ~2500 грн ( можливий незначний торг ). Звертатись за телефоном: 0963485742, або ж стукайте мені у Skype: Qunjilmo, або E-mail: Qunjilmo@gmail.com, або ж на крайній випадок сюди в пП. Специфікація деталей, ось тут - http://www.decathlon.ru/RU/product_8212436-218422390/
27 May 2012
Доброго часу доби всім бажаючим подивитися на мій макетік. Це мій перший макет, тому вислухаю всі видимі недоліки, побажання, і можливо виправлю дещо в ньому, тобто в макеті пізніше. Я розумію, що в макеті немає нічого надто оригінального, але мені по суті не потрібно нічого зайвого, only minimalism.

Головна сторінка
Запис

І до речі, скажіть будь ласка, які ще потрібні варіанти макета (напр. запис, головна сторінка і т. д.)
17 May 2012
Дорогі Івано-Франківчани, у мене з'явилася вагома проблема, яка мене не те щоб турбує, а взагалі заставляє боятись. У мене атрофовані м'язи лівої долоні. Якщо казати розумними лікарськими словами, то у мене: Неврит ліктьового і середнього нерва лівої руки. Щоб ви не шукали в гуглі, скажу, у мене прямо таки сохне рука unsure.gif

Це сталось ще того року, десь в жовтні, 10-30 числа, вже точно і не згадати. Помітив перш за все я те, що у мене не розгинались два пальці (мізинець, безіменний) як на правій (себто до самого кінця, ніби аж загинались в інший бік). Я на це не звернув уваги, як більшість звикли робити, більше місяця.

Після того самого місяця, я все ж таки вирішив звернутись до травматолога, не важливо до якого. В загальному він там мені прописав дещо пити, там всякі ванночки робити, мазі мастити на долонь та інше. Після деякого терміну, пальці трішки вирівнялись і я перестав ходити до лікаря. Я собі вважав, що нічого страшного немає, пальці рухаються все ніби добре. Ніби ніби ...

Десь в лютому 20-28 числа, я помітив деякий "дефект" на руці (між вказівним і великим пальцем), там просто ніби пропали м'язи. Цьому я також не приділив надто великої уваги dry.gif Так ось, коли я проходив воєнкомат, то мені сказали так то так то, у вас може всохнутись рука ohmy.gif Ось тоді я вже справді пересрав, грубо кажучи. Я знову ж таки звернувся до того самого лікаря що й скоріше, він мені фактично нічого нового не прописав, я знову ж такий мочив руку в ванночці з вівса, трішки мастив руку маззю, та качав еспандер. Помітного покращення не було, в результаті лікар навіть і не знав що порадити, казав розминай руку, качай еспандер і так дальше.

І ось тепер у мене є проблема із рукою, яка мені заважає нормально жити. Не знаю чия це вина, чи моя, чи ще когось, але нормально лівою рукою, і відчувати все так як права я уже не можу. До чого я веду, скажіть мені будь-ласка якісь вправи для рук, а точніше для долонь, або порадьте якісь народні рецепти.

P.S. Ходіть до лікарів.
15 May 2012


Доброї всім днини. Готовий купити дану акустику в кого вона є і хто б хотів її продати. Або ж навіть готовий купити нову, тільки скажіть де в Івано-Франківську її можна знайти.
Стінка
Інші мешканці нічого не написали на стінці Mishko.

Перегляди


18 May 2012 - 11:12


22 Mar 2011 - 21:43


15 Feb 2011 - 19:01


26 Jan 2011 - 16:15


3 Jan 2011 - 0:26

Друзі
Друзів немає.
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 16.4.2024, 22:33