Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
Профайл

zakruisia643


Мешканець
Фотографія
Опції
Опції
Про себе
Мій характер, як зелений чай з цукром ... мало кому подобається ...
Особиста інформація
zakruisia643
Бувший
Вік не вказано
Дівчинка
Івано-Франківськ
День народження не вказано
Захоплення
Інформація відсутня
Статистика
Подякували 5 раз
Реєстрація: 15.2.2011
Перегляд профайлу: 3077*
Останнє відвідування: 11.6.2014, 21:31
Часовий пояс: 28.3.2024, 23:52
42 повідомлень (0 повідомлень в день)
Контактна інформація
AIM Інформація відсутня
Yahoo Інформація відсутня
ICQ Інформація відсутня
MSN Інформація відсутня
Контакт Приват
* Перегляди профайлу оновлюються щогодини
Записи на стінці
Друзі
Теми
Повідомлення
Блог
Teams
14 Jan 2012
Журнал "Art Ukrain" -
Цитата
Перший український журнал про мистецтво, культуру та антикваріат. Видання спрямоване на колекціонерів, експертів, художників, галеристів, мистецтвознавців, а також широке коло читачів – шанувальників мистецтва. Журнал виходить українською мовою 1 раз на 2 місяці.

Art Ukraine пропонує читачам репортажі, коментарі, огляди, інтерв'ю, аналітику, соціологію про культурні форуми, масштабні мистецькі виставки, вітчизняні та світові аукціони, антикваріат та матеріали про яскраві особистості культури України та світу.


Цікавий журнал, там справді безліч цікавинок, які не можуть не не зацікавити читача. Якщо ви вже колись купували його, а тепер закинули на поличку і забули за нього, якщо для вас він немає великої цінності, то я з великим задоволенням його у вас куплю happy.gif

Хто який номер журналу aRT Ukrain читав? Діліться своїми враженнями)))
Приєднані стиснуті зображення
Приєднане зображення
 
Останнім часом, митцям дедалі важче вразити своїм мистецтвом нашу сучасну аудиторію...Чи можливо вони просто не викладаються на всі 100% Таке враження, що здебільшого виставки являються лише піаром, але піаром не власного мистецтва, а людини як такої. Справжні творці мистецва- досить критичні щодо своїх творінь. Лишень, протягом декількох десяток літ важкої праці, серед пару сотень тисяч робіт, вони виберуть тільки пару десятків найкращих і представлять їх нам. Важливим, що для них буде, це вразити, закохати нас у своє мистецтво...

А як ви вважаєте? Невже те мистецтво, що ми бачимо на виставках кожного разу, здебільшого справжнє, щире?

24 Feb 2011
http://www.googleartproject.com/

Google Art Project - класна штука, надибала її вже десь з місяць тому.

"Будь-хто, у якого є вихід в інтернет, тепер може відвідати «The Metropolitan Museum of Art» у Нью-Йорку, «Rijksmuseum» у Голландії, «Tate Britain» Лондоні чи «Ермітаж» у Санкт-Петербурзі та розглянути їх експонати у таких подробицях, які не доступні навіть у реальності. «Google Art Project» – це сімнадцять музеїв з дев'яти країн світу, 385 виставкових залів, 400 художників і 1060 картин.

«Google Art Project» стартував півтора роки тому у звичному для «Ґуґла» форматі: більшу частину дня співробітники компанії виконують свої обов'язки, але п'яту частину робочого часу їм дозволено витрачати на «сторонні» проекти, що їх цікавлять. У певний момент усі любителі живопису в «Google» об'єдналися і вирішили використати наявні в їхньому розпорядженні технології для того, щоб зробити мистецтво доступнішим.

Багато музеїв та галерей і раніше викладали свої оцифровані колекції в інтернет, до того ж у набагато більшому обсязі. Проте завдяки таким технологіям, як «Picasa», «App Engine» і «Street View», ентузіастам з «Google» вдалося створити щось нове.

По-перше, ще ніхто не збирав в єдину базу і не систематизував роботи з різних музеїв світу, створюючи щось більше, ніж просто набір репродукцій. По-друге, проект «Google» є інтерактивним: можна скласти свій список шедеврів та поділитися ним з друзями. По-третє, «Street View» дозволяє буквально «пройтися» по залах знаменитих музеїв. Розглянути картини в такому режимі не вийде, але з іншого боку жодних японських туристів !

Деякі картини було сфотографовано у надвисокій роздільності, з найдрібнішими деталями. Зображення кожної з них складається приблизно з семи мільярдів пікселів, тобто їх роздільність у тисячу разів вища, ніж у простої цифрової фотографії.

У проекті наразі не беруть участь такі великі музеї, як «Прадо» чи «Лувр», а колекції представлених музеїв відображено вибірково.

Цікаво, що деякі журналісти, які пишуть про цей проект, вважають, що перегляд шедеврів живопису в інтернеті автоматично спрощує їх (шедеври), позбавляючи контексту, і існує небезпека, що у майбутньому потреба відвідувати музеї взагалі відпаде. Крім того, «Google» здатний (чи буде здатний у майбутньому) показати картину в таких подробицях, які неможливо розрізнити, дивлячись на неї в музеї. "

Щодо мене, то я у захваті від цього проекту rolleyes.gif , боюся , що варто погодитися із журналістами, й справді -потреба відвідувати музеї, можливо, й пропаде, але не знаю, не знаю dry.gif ...все одно, бажання побачити в живу на власні очі полотна відомих художників залишиться.
Стінка
Інші мешканці нічого не написали на стінці zakruisia643.

Перегляди


14 Jan 2012 - 18:55


12 Jan 2012 - 15:22


4 Jan 2012 - 7:09


2 Dec 2011 - 23:47


30 Nov 2011 - 10:47


12 Aug 2011 - 15:32


20 May 2011 - 1:49


20 Feb 2011 - 1:29


18 Feb 2011 - 20:10


18 Feb 2011 - 10:06

Друзі
Друзів немає.
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 28.3.2024, 23:52