Хто: Технічний відділ
Мешканець №: 5
Подякували: 102 раз
Любі друзі, хочемо запросити вас на збір мешканців Нашого міста на форумівку. Відбудуватиметься вона 26 липня 2009 року, у неділю. Збиратимемось як завжди біля кінотеатру "Космос". Форумівка буде присвячена дню народження мегарульноексклюзивного адміністратора та розробника ресурсу НМ пана Majesty, бум його вітати (тільки йому про то не кажіть ;-)) Пропонуємо піти кудись на природу. Орієнтовний час збору 18:00. Деталі згодом.
Хто: Мешканець
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз
Хочу ще раз подякувати Majesty (Модний №1 :), за те що нас зібрав, було весело, й надіюсь ми не сильно злякали красунь дівчаток, що своєю присутністю скрасили нашу чоловічу компанію :) Щира дяка усім.
Хто: Мешканець
З: if.ua
Мешканець №: 230
Подякували: 74 раз
Форумівка супер! Дякую всім за такий прекрасний вечір, дуже рада була всіх вас знову побачити в зборі. Дуже сподобалась Юркова обновка, піар суперовий) Ну і новенька перлинка додала свіжості у нашу скромну майже чоловічу компанію) Колобок, я на тебе зла. Не пхай мені більше пива під ніс, я його НЕ ЛЮБЛЮ.
Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз
Приношу глибоку щиру подяку всім присутнім за їхню креативну вдачу та добру компанію. Хоч сам не люблю подарунки, та був досить розчулений ) як так ) Футболка це просто винос мозку, згущонка займе почесне місце в холодильнику не знімаючи бантика, а конь залишиться як знак вдячності з боку екстрамодних Дапікса та Юріка. Всім спасибі, намагатимусь походу робити побільше приємних речей.