Хто: Редактор
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз
треба відволіктися від того, шо смішить, подумати про щось інше, навіть погане ) наприклад, згадати якусь особисту серйозну проблему чи шось типу того, це поможе відволіктись )
Хто: Мешканець
З: near Lemberg :)
Мешканець №: 922
Подякували: 10 раз
Коли серйозно шторить - потрібно ''проржатися'' на підлозі, або підстолом, тут підхоодить фраза з книжки ''Портрет Доріана Грея'' : ''Щоб позбутися спокуси потібно їй піддатися'' Коли немає вільної підлоги або так некультурно - кусаю щоки
Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз
Якось, на першому курсі універстету, на лекції з механіки почалась істерика від споглядання триповерхового ряду, що описує обертальний рух, від синусів і косинусів мерехтіло в очах. З сусідом почали корчитись від сміху, який виявився заразним. На жаль, викладач не зрозумів нашого щастя і ржати продовжили вже в коридорі.
Які ж ми були наївні, що це вершина науки, потім тягнуло на сум глибокий.
Хто: Мешканець
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 1534
Подякували: 5 раз
Мене зазвичай пре на сміх, коли хтось рже голосно і смішно...Я миттєво заражаюсь сміхом. то певне зле, але я люблю, коли є хоча б якийсь момент, де можна неконтрольовано посміятись, тоді мене ух-ху-ху як шторить, зупинити важко, червона як буряк, от-от лусну))))
Хто: Забанені
Мешканець №: 1788
Подякували: 2 раз
Сміх - це добре і не треба шукати способів ті засобів, щоб приземлити себе. А коли це дійсно серйозна та важлива ситуація, просто подумайте про свою репутацію