Хто: Мешканець
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз
Ото подумав, кругом розумієш криза, а теми на форумі нема...
Прошу писати свої думки щодо даного питання. Як на мене, то на нас вирішили гарно нажитися.. і в них це дуже чудно виходить. Що чекати далі - незрозуміло.
Зробив знімочок:
Як мені повідомили, то далеко не найбільша різниці між купівлею - продажем на сьогодні.
З: Франік
Мешканець №: 38
Подякували: 16 раз
А було недавно мінімум 11 гривень! але поітм на слідуйщий день зразу впало до 9.00 і нижче щас ніби падає.. точніше гривня піднімається. Да і у Світі бакс падає, хчоа вже знов починає рости, мабуть в нас просто запізніла реакція)) хоча скорше всього махінації з курсом, ну як завжди))
Мешканець №: 343
Подякували: 70 раз
Цьому є кілька причин: 1) Дибіли керкїть країною 2) Деякі з вищезазанпчених вирішили нагрітись (заробити з 1 млн доларів... півтора) 3) Москалі вирішили наєбати Україну 4) І на останок вплив економічної криз...
Думаю пояснень не тре... А якщо тре то можу розказати)
З: Франік
Мешканець №: 38
Подякували: 16 раз
Да ладно, москалі це ще друзі порівняно з іншими країнами... Принаймі вони хоть якусь нам увагу приділяють )) То до Тузли, то з Флотом своїм) то з Газом (хчоа то самі наші виноваті як на мну.. Наші наживаються на газі а потім дивуються чому газ відключають за неуплату))) як я казав треба рвати з цієї країни поки пускають))
Мешканець №: 343
Подякували: 70 раз
При тому, що вони тримають значну частину бізнесу в Україні.. А під щумок кризи рішили ще й нагрітись і вивели весь капітал за бугор. Тіпо грубо говоря, вони рішили сотворити маленький дефолт
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз
ги, а ти думаєш інший закордоний капітал не вивозять?) повір мну - вивозять ще покруче як москалі а "москалі", як ти кажеш - ще намано тут дихають, повір мені. Відомо з серйозних джерел таксказать =)
З: м.Івано-Франківськ
Мешканець №: 211
Подякували: 11 раз
Така внас влада... Це ж яким требабуло бути ідіотом, щоб взяти в МВФ кредит? Ніколи ця влада не буде думати про українців... Заливаючи додаткові гроші в Україну, той самий МВФ вимиває своїми грошима все, що є в Україні... Тим більш такою лайновою і спекулятивною валютою як долар...
З: Станиславов
Мешканець №: 224
Подякували: 61 раз
Власть наживаеться и позориться, а народу с этим жить... Да нужно что-то делать, а так как все от этого устали вся основная маса будет сидеть дома прятаться от кризиса за экраном бездоного ящика и топить своё горе на дне бутылки... А что б кинуть протест власти то конецно же слабо! Жаль мне народ!
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз
Цитата
А что б кинуть протест власти то конецно же слабо!
ну базікати всі міють...а от взяти волю в кулак, і шось робити (для початку самому) якось незвично, але нічо, надіюсь наш лідер скоро появиться, можливо він серед нас
Мешканець №: 659
Подякували: 4 раз
щоб покращилось життя усіх, треба щоб кожен міг сказати: "от я - такий і такий-то, для блага нашого народу зробив те і те!" інакше будемо ображено вказувать що про нас ніхто не дбає і не рахується з нашими інтересами.