Хто: Мешканець
З: if.ua
Мешканець №: 230
Подякували: 74 раз
А який у тебе фотоапарат і для чого ти його юзаєш? у мене Olympus e-420 з двома обєктивами: один портретник - 14-42 і один телевичок: 40-150. юзаю аби потрохи вчитись знимкувати. крім того, часто його юзає персонал НМ
Мешканець №: 83
Подякували: 13 раз
Свема 8-М (USSR) Zenit-E (USSR) Praktika L (DDR) Ленинград (USSR) Любитель (USSR) Nikon D80 (Japan-Taiwan) по приколу. бабки за фотки мені не дають, а як дають, то мало а ваще-то я починав свою трудову діяльність ще в шкільні роки як фотожурналіст :-) але так досі і не зняв жодного весілля
А який у тебе фотоапарат і для чого ти його юзаєш? у мене Olympus e-420 з двома обєктивами: один портретник - 14-42 і один телевичок: 40-150. юзаю аби потрохи вчитись знимкувати. крім того, часто його юзає персонал НМ
у меня есть зенит ЕТ, но я его не юзаю...
юзаю вместо фотоапарата свой телефон, размерчик и вес подходит, но качества хочется лучшего.
Свема 8-М (USSR) Zenit-E (USSR) Praktika L (DDR) Ленинград (USSR) Любитель (USSR) Nikon D80 (Japan-Taiwan) по приколу. бабки за фотки мені не дають, а як дають, то мало а ваще-то я починав свою трудову діяльність ще в шкільні роки як фотожурналіст :-) але так досі і не зняв жодного весілля
щойно вбив братовий Canon A540 відкупив йому A590, а 540-й віддав злостному лисому вуйкові-з-паяльником бис зробив мені з того апарат цейтрайферної зйомки. буду тепер на аероплані його запускати :-)
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 804
Подякували: 18 раз
Nikon coolpix S4 от по дурості колись купив... Переважно фотографую місто, архітектуру, будівництво... Ним сильно не навчишся фотомистецтва, так що поки що вивчаю теорію
Це повідомлення відредагував kucher: 10.7.2009, 0:38
Хто: Технічний відділ
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз
Починалось все більш приземлено ще в глибокій юності інколи балувався наступним девайсом
Смена 8М - оце був фотік. Він і зараз ще валяється, правда від удару випав один болт, що тримає верхню пластмаску, і трошка пошарпаний.
Далі було трошки не до фоткання, стара плівка закінчилась, нова була дорога для мене, і "знимкувати" став телефоном
Nokia 6600. Камера була VGA, якість зображення не дуже... Та тішило те, що зображення все таки було, і той телефончик набачився різних цікавих життєвих моментів.
Далі в сестри був ДН. Вирішили подарувати їй фотік, вибрали Canon A550 і тішились, я в тому числі. Мильничка, та фотки вже можна робити кращі. Фоткав ним всякий уг. З часом розвивалось НашеМісто, і можливостей не вистачало. В прагненні кращого випадково став власником Canon S3IS. Хороший суперзум, для щоденного знимкування рулить.
Хто: Редактор
З: STANISŁAWÓW
Мешканець №: 568
Подякували: 216 раз
в мене — доживаючий свій вік Сапог А630 восьмипіксельний (механічні пошкодження присутні, та не впливають на функціонал, бо конструкція справді добротна, сапожнікам подяка ) давно відчуваю, що виріс з нього, як зі шкільних штанів , тому поволі приглядаюся до чогось ширшого і.. довшого треба нарощувати сантиміліметри)) часто доводиться позичати і тримати в руках різне чуже залізо, і в цьому є свій позитив для подальшого вибору )
Зеркалка, красива штука. Хто підкаже де можна за розумні гроші відремонтувати затвор (клинить) буду дуже вдячний!
Спробуй цей спосіб, мому зеніту помогло:
В случае заклинивания шторок затвора в результате установки диска выдержек в нефиксированное положение необходимо: - вывернуть объектив из камеры, - повернуть диск выдержек против хода часовой стрелки, зафиксировав его на какой-либо другой выдержке, - взвести затвор, - открыть заднюю крышку камеры, - нажать на спусковую кнопку, - осторожно поднять оправу зеркала вверх, - захватив штору затвора пальцами с обеих сторон через кадровое окно, слегка потянуть ее влево. При этом штора должна возвратиться в первоначальное положение до заклинивания. Проверить работу затвора.
повторити слід декілька разів, і бажано ще десь 10 хв поклацати на різних витримках, він заїдає від простою....
З: Франківськ
Мешканець №: 88
Подякували: 56 раз
kucher, на жаль, не допомогло. Також помітив, що дзеркало не піднімається( Щодо самостійного розбору, шкода фотика, надто тонка робота Фото 1 в звичайному положення, фото 2 зведений затвор
kucher, на жаль, не допомогло. Також помітив, що дзеркало не піднімається( Щодо самостійного розбору, шкода фотика, надто тонка робота Фото 1 в звичайному положення, фото 2 зведений затвор
судячи по фоткам - тканева шторка відклеїлася від металевого ходунка затвору )чи як там та х**ня зветься). 1 - в топку 2 - шукати майстра на прізвище Заяць (в дворі обласного радіо, хата одноповерхова хата зліва, фотомайстер). інфа стара, це було в 1998 році в останнє 3 - розібрати і самому ОКУРАТНО приклеїти Моментом 4 - викинути нах і на базарі купити відносно новий "Зеніт" за 60 грн. останній варіант рекомендований :0-)
мав таке із своїми Зенітами много лєт тому - розбирав, клеїв, фоткав, але через рік-два просто купував новий :-)