Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
6 Сторінки V  « < 2 3 4 5 6 >  
   Відповісти   Створити нову тему
> Українська Чи Російська?, проблеми міжнаціонального спілкування
Українська чи російська мова?
Ану признавайтесь з якої ви пісочниці...
українська [ 34 ] ** [62.96%]
російська [ 8 ] ** [14.81%]
суржик [ 1 ] ** [1.85%]
деколи укр., деколи рос. [ 11 ] ** [20.37%]
живу в Бабруйске і гараврю па бабруйскі [ 0 ] ** [0.00%]
Усього голосів: 54
Гості не можуть голосувати 
Sashok
повідомлення 21.7.2008, 21:42
Порядковий номер повідомлення #61

не гиндлюй зо мнов


Хто: Мешканець
Повідомлень: 922
З нами з: 24.9.2007
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз



Цитата
от на рахунок раси не казав би. Вони різні, так шо ненада ля-ля. Білі - вища раса. А негри бидло, раби і робоча сила. так склалось історично... кинути тобі 100 фактів на цю тему?

ну так різко небажано висловлюватися, навіть якшо вони і бидло (хоча там також є розумні люди), то непотрібно насильно впроваджувати. Те що біла раса - вища раса, токож неправильно сказано, але як ніяк білі мають великий
потенціал, адже все таки вони створили перші цивілізації, білі - перш за все творці, завжди боряться за справедливість (ну колись давно так було, коли не почали портитися  dry.gif )
П.С. народ! Мені здається відхиляємось від теми  angry.gif
 
Агонь
повідомлення 22.7.2008, 11:01
Порядковий номер повідомлення #62

наци-гопнік


Хто: Мешканець
Повідомлень: 930
З нами з: 30.9.2007
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз



скільки желчі і негатива в адресу моєї скромної персони

Цитата
Белая раса пересекла моря, покорила реки и горы, осушила пустыни, и колонизировала наиболее бесплодные ледяные просторы. Белые изобрели печать, электричество, полет, телескоп, космические путешествия, огнестрельное оружие, транзистор, радио, телевидение, телефон, фотографию, кинематограф, электрическую батарею, автомобиль, паровой двигатель, железную дорогу, микроскоп, компьютер и миллионы других технологических чудес. Они открыли бесчисленные медицинские усовершенствования, невероятные прикладные программы, научный прогресс, и т.д. Белыми были такие великие люди как Сократ, Аристотель, Платон, Гомер, Юлий Цезарь, Наполеон, Вильгельм Завоеватель, Марко Поло, Гитлер, Бах, Бетховен, Моцарт, Магеллан, Колумб, Эдисон, Белл, Пастер, Ливенгук, Менделеев, Ньютон, Галилей, Уатт, Лютер, Леонардо да Винчи и тысячи, тысячи других известных гениев.

В течение 6000 лет изученной истории, африканский негр не изобрел ничего. Ни письменности, ни обработки ткани, ни календаря, ни плуга, ни прокладки дорог, ни железной дороги, ни морских судов, ни системы исчисления, ни даже колеса. (Примечание: Это относится к чистокровным неграм.) Они, как известно, никогда не приручали диких животных для использования в хозяйстве (хотя много мощных и послушных животных изобиловали вокруг них.). Им было известно единственное средство транспортировки товаров на верхней части его кучерявой головы. Для защиты своего жилища они никогда не уходили далее хижины, облеплено грязью, хотя на создание гораздо более надежных укреплений способен даже бобер.


по цьому поводу є шось сказати?


Череп негра подібний до Homo Habilsis - людина вміла, череп білої людини, європейця, до Homo Habilis - людина розумна! Тобто, негр - на то він і негр, робочі руки. Подиивись телевізор, почитай спортивну прессу - всі види спорта на витривалість - там в топах негри. А ти хоч одного негра-шахматіста бачила? чи хоч одного негра-стрільця з лука/кульової стрільби? Візьми футбол - всі Великі Футболісти - білі. Негри, що грають в футбол, навіть не чистокровні, в своїй більшості - трудяги, які дуже багато бігають і всі їх досягнення це за їх витривалість
Є навіть такий анекдот - що негри добре бігають, а білі добре стріляють. Так, це і є правда

Про науку взагалі мовчу, нема там негра і всьо. Хіба шо негри-лаборанти є, тобто ті ж самі робочі люди.


Культура? Хм... Ну чисто в нєгрітянській музиці мож і так, є таке. Музика їхньої примітивної культури? Найвідоміший в культурі негр - це Майкл Джексон, якій чомусь поміняв колір шкіри ...

Продовжувати? Назви мені хоч одного негра, який створив щось, який зробив, залишив після себе хоч якійсь слід?
Що ж скажеш тут, якщо їх IQ навіть нижче на 20-40%!!!! Їх справа - працювати, їм Бог дав завдатки для цього

Доречі, найрозвиніша країна Африки - це ЮАР, і все завдяки тому, що вони були колонією БІЛОЇ країни!!! Єгипет, одна теж з найпродвінутіших країн - тримається завдяки туризму, який належить БІЛИМ ЄВРОПЕЙЦЯМ!

Від них кримінал, і проблеми. Більшість негрів в США живе на "факін пасобіє", і нічого не робить, тільки плачиться на свої біди - мол їх щимять сильно. негри - бандити, ганстери, грабіжники і насильники. А щоб ти знала, то вони ненавидять білих більше, ніж ми їх, навіть існують в америці клани, на зразок Ку-Клукс-Клану але навпаки: називаються тільки щось типу Смоук Хейтерс.

greya, поклади руку на серце і скажи
Чи хочеш ти, щоб тобі негр, перепрошую, афро_хз_куда_вони тільки_не_доїхали, нахамив? Чи хочеш бути згвалтованою негром?
Чи ти, Sashok ? Хочеш щоб твою дівчину згвалтував негр? Хочете, щоб вони тут ніхера не робили, жили на гроші держави, а ви пахали, як негри? БУдьласка, але нам тоді з Вами не по дорозі:



І greya, особисто для тебе: я з тобою на брундершафт не пив, щоб ти зі мною говорила таким тоном


по темі...
В неожиданно щекотливой ситуации оказалась жительница Ровно Ирина Н., вышедшая замуж за африканского студента. В планы двадцатитрехлетней женщины входил переезд с мужем в Африку, дальнейший развод и эмиграция в США, и все это было вполне реально, особенно учитывая, что до окончания вуза супругу оставались считанные месяцы. Однако... Жить в съемной квартире молодой жены супруг отказался. Он просто стал приходить к ней по несколько раз в день, иногда оставаться на ночь и усиленно заниматься сексом. Так прошло почти два месяца, пока Ирина не стала подозревать что-то неладное. А причиной для этого послужил тот факт, что ее чернокожий супруг стал выглядеть все более странно - нет, к ней он приходил в одной и той же одежде, меняясь при этом сам. То он был полнее, то ниже или выше ростом, а то еще вчера отлично говоря по-украински, не мог связать двух слов.

Разгадка этого почти мистического вопроса пришла к Ирине Н. неожиданно - она поняла, что под видом ее супруга к ней ходят совершенно разные люди.



Женщина сразу же обратилась в милицию, которая и установила, что в общежитии иностранных студентов существовала целая «мафия». Участники данного сговора женились на украинских женщинах, а потом, пользуясь, что для их жен все они на одно лицо, менялись ими, выдавая себя за их мужей. Причем африканские студенты считали свои действия всего лишь «забавной шуткой», теперь им придется отвечать по более чем не забавной статье, которая характеризует их действие как «принуждение жертвы к половому контакту посредством обмана и введения оной в неведенье».

Це повідомлення відредагував Сашок: 22.7.2008, 16:24
 
greya
повідомлення 22.7.2008, 12:10
Порядковий номер повідомлення #63

Дівчина з передмістя


Хто: Мешканець
Повідомлень: 921
З нами з: 24.11.2007
З: Тисменецьке передмістя
Мешканець №: 57
Подякували: 61 раз



ти сам винен у тому скільки "желчи". я не збираюсь навіть підтримувати цю розмову. спасибі, та ви вже все сказали! європеоїдна раса наробила кучу зла в світі!... але себе за зад не візьмеш....

шкода, що я взагалі відписувала..... куди мені бидлу, до ВИЩОЇ РАСИ!.....

Це повідомлення відредагував greya: 22.7.2008, 12:20


Подякували:
 
alexandr
повідомлення 22.7.2008, 13:21
Порядковий номер повідомлення #64

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 3
З нами з: 20.2.2008
Мешканець №: 98
Подякували: 1 раз



шановний Сашок згадай якої біди натворили, з твоїх слів "вища раса" в цьому світі, згадай скільки людей померло в першій і другій світовій війні, а її зробили не чорношкірі, ядерну бомбу пригадай, навіть туж термоядерну бомбу яка вщент рознесла один з архіпелагів, винищила сотні видів рослин і тварин. Згадай як міліони людей просто вмирало від того що якийсь вусатий дядько в москві урожай пшениці забрав з України, а серед загиблих можливо були твої родичі, бабусі, дідусі... то хто це все зробив ? 
Полазь по інтернету і подивися як до своїх країн ставляться інші країни, а ти хоть якусь справу зробив добру?

і на рахунок твого посту, якийсь чогось в деяких місцях двічі повторявся (руки трусилися коли вставляв текст? нервувався ?)
підчас конфлікту в югославії, після наказу їхнього начальства було випущено з взязниць на волю смертників, які мали наказ просто вбивати, гвалтувати, займатися мародерством власних братів і сестер, по даним, звісно не точним, підчас "процесу" було вбито і  згвалтовано близько 20 % населення країни. це були їхні брати, сестри, родичі, друзі....
спробуй згадати що такого "масшатабного" натворили чорношкірі? поодиноків випадки це не закономірність, це випадковість.

ти просто маєш завелику самозакоханість, і думаєш, що ти самий кращий. так от я тобі скажу, що ти ніщо, на таких людей як ти більшості просто насрати, причому в прямому значенні цього слова. 
і усі образи які ти писав мають расиський нахил, а це уже кримінальний злочин, якщо думаєш що це усе фігня бо ти в неті написав, в форумі можна подивитися твою ІР адресу, взнається провайдер... а далі вже без проблем тебе знайти і віддати чорношкірим і хай вони тебе виїбуть. 


і усім решта хто такоїж думки як і сашо, ви сукі просто бісете мене своїм існуванням, коли зникнуть такі люди як ви, життя стане набагато краще, ну будуть гинути міліонами люди тільки черех те, що вони не блондини і не мають голубих очей. ви би краще не пезділи фігню яку в неті вичитали, і невідомо чи це правда, а робили так щоб українська нація не зменшувалася а примножувалася ... але чи багато хто захоче житти в країні в якій люди фактично сруть на природу, екологію, чи багато ви дерев посадили ... булоби добре в нас жити ніяка дівчина незахотіла в америку перебиратися ... 

прошу вибачення в простих відвудувачів сайту за ненормативну лексику яка зустрічалася в мене, але по-інакшому не неможу... 


Подякували:
 
Агонь
повідомлення 22.7.2008, 16:21
Порядковий номер повідомлення #65

наци-гопнік


Хто: Мешканець
Повідомлень: 930
З нами з: 30.9.2007
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз



Кубік?))) Рад встрєчі smile.gif Нє ждал, шо ж ти в профілі жіночу стать поставив?))

Цитата(alexandr @ 22.7.2008, 13:21) «
шановний Сашок згадай якої біди натворили, з твоїх слів "вища раса" в цьому світі, згадай скільки людей померло в першій і другій світовій війні, а її зробили не чорношкірі, ядерну бомбу пригадай, навіть туж термоядерну бомбу яка вщент рознесла один з архіпелагів, винищила сотні видів рослин і тварин. Згадай як міліони людей просто вмирало від того що якийсь вусатий дядько в москві урожай пшениці забрав з України, а серед загиблих можливо були твої родичі, бабусі, дідусі... то хто це все зробив ?

а в тому то й справа, що то була війна, були політичні процеси, коли інші раси були осторонь, тому що їм було не до того. А війна, дядьку, ведеться з початку людства, в тому нічого такого немає - якщо воно є і було з часів винекнення людства. Сорі майкл, як то кажуть)
А ти назви хоч один політичний процес в африці? Приїхали колонізатори, захопили, залишили за старшого білу людину і поїхали. Всьо!

Цитата(alexandr @ 22.7.2008, 13:21) «
Полазь по інтернету і подивися як до своїх країн ставляться інші країни, а ти хоть якусь справу зробив добру?

Я дуже багато чого доброго зробив, повір мені) Принаймі для свого міста!

Цитата(alexandr @ 22.7.2008, 13:21) «
і на рахунок твого посту, якийсь чогось в деяких місцях двічі повторявся (руки трусилися коли вставляв текст? нервувався ?)
підчас конфлікту в югославії, після наказу їхнього начальства було випущено з взязниць на волю смертників, які мали наказ просто вбивати, гвалтувати, займатися мародерством власних братів і сестер, по даним, звісно не точним, підчас "процесу" було вбито і згвалтовано близько 20 % населення країни. це були їхні брати, сестри, родичі, друзі....
спробуй згадати що такого "масшатабного" натворили чорношкірі? поодиноків випадки це не закономірність, це випадковість.

Признаю свій проїзд) глюк smile.gif
знов-таки, слабо віриться що таке було, хоч цього я і не виключаю, оскільки на Балканах дуже багато мусульман і тому населення досить цікаве
Ну і братовбивча війна може бути, нажаль
Негри, чорношкірі, як ти кажеш... Будьласка, назви всіх країн не пам'ятаю, але там до сих пір йде війна. Ангола наприклад: негри вбивають негрів. Ефіопія тож кажись...

Цитата(alexandr @ 22.7.2008, 13:21) «
ти просто маєш завелику самозакоханість, і думаєш, що ти самий кращий. так от я тобі скажу, що ти ніщо, на таких людей як ти більшості просто насрати, причому в прямому значенні цього слова.
і усі образи які ти писав мають расиський нахил, а це уже кримінальний злочин, якщо думаєш що це усе фігня бо ти в неті написав, в форумі можна подивитися твою ІР адресу, взнається провайдер... а далі вже без проблем тебе знайти і віддати чорношкірим і хай вони тебе виїбуть.


і усім решта хто такоїж думки як і сашо, ви сукі просто бісете мене своїм існуванням, коли зникнуть такі люди як ви, життя стане набагато краще, ну будуть гинути міліонами люди тільки черех те, що вони не блондини і не мають голубих очей. ви би краще не пезділи фігню яку в неті вичитали, і невідомо чи це правда, а робили так щоб українська нація не зменшувалася а примножувалася ... але чи багато хто захоче житти в країні в якій люди фактично сруть на природу, екологію, чи багато ви дерев посадили ... булоби добре в нас жити ніяка дівчина незахотіла в америку перебиратися ...



Ну а це я сприймаю як особисту образу... Дядько, я тобі можу сказати свою домашню адресу, домашній/мобільний телефон, пінкод від кредитки і пароль від інтернету, але ти подумай - воно тобі треба?

Ну а судячи з посту таварісча greya можна прийти до висновку що вона або скажем так, має не зовсім білий колір шкіри, або ж її любімий - негр/араб/..хз..

Ну і для того, щоб продовжувати зі мною вести бесіду на цю тему, раджу перейти сюда, уважно перечитати і продовжувати вести зі мною конструктивний діалог, а неадекватам - сорі) погрозами я тебе злапаю і наб"ю мене не лякають, я вже напевно з цього віку виріс rolleyes.gif

чи може заспіваєм All colours union?))))))))))))))))
 
greya
повідомлення 22.7.2008, 16:44
Порядковий номер повідомлення #66

Дівчина з передмістя


Хто: Мешканець
Повідомлень: 921
З нами з: 24.11.2007
З: Тисменецьке передмістя
Мешканець №: 57
Подякували: 61 раз



тормоз ти Сашок.... сорі ще раз. 

сам ти хз. я людей на "раси" не ділю, але тепер ділитиму на расистів і ... нормальних.

з тим як ти почав "конструктивний" тобі хай інші накидають, куди, - я вже писала.

ні - я українка, і мої предки народжені і виховані цією землею, зустрічаюсь з чоловіком, який теж українець, знаємо своє коріння, любимо своїх земляків. я сіроока, русява з небілосніжною, але далеко не темною шкірою. та це все не має значення. люди рівні. і навіть такі козли як ти - просто реально, не усвідомлюють що пишуть і як живуть.... та незнання - можна виправити, а от черстве серце і егоїзм - значно страшніше.....

прошу особисте вибачення, мені самій шкода, що опустилась до таких слів і таких "дискусій"........
 
Агонь
повідомлення 22.7.2008, 17:21
Порядковий номер повідомлення #67

наци-гопнік


Хто: Мешканець
Повідомлень: 930
З нами з: 30.9.2007
З: Радной, франкоффский
Мешканець №: 28
Подякували: 146 раз



ну тоді скажи шо вони тобі зробили хорошого???
 
Sashok
повідомлення 22.7.2008, 21:35
Порядковий номер повідомлення #68

не гиндлюй зо мнов


Хто: Мешканець
Повідомлень: 922
З нами з: 24.9.2007
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз



народ! хватить один з одним гризтись!
ви ж при реєстрації погоджувалися, що без образ і всяких розжигань(2Сашок).
пропоную або створити нову тему, якшо вам так цікаво (але згідно правилам форуму), або закриваєм це все нафіг!
свої 5 копійок я всетаки вставлю, хехе
Сашок: цікаву статтю кинув, почитав, не з усім погоджуюсь, але може бути. Картинка відображає правду, з цим треба боротися. Нарахунок того шоб я гнувся на негра, то ця тєма непрокатить, жити тут вони небудуть! Історія про заміжнє життя якось на шутку більш смахує, скоріше політ фантазії журналістів.
greya: нарахунок "зла в світі" тре підтвержувати фактами, хоча я розумію шо зара піде в хід Гітлер і т.п., але як у нас кажуть "в сім'ї не без чорта", ідіотів хватає. На раси бажано ділити людей, але відношення до них загалом не має мінятися, головне яка людина. Расисти це ненайгірше, що є в світі, серед тих нормальних може шось ше гірше за расиста з'явитися, будь обережніша з таким розподілом...
Твої предки народженні і виховані цією землею... Ти хочеш щоб тут нетакі як ти жили, і приносили свою культуру, особисто я цього нехочу, і буду робити все, що цього небуло.
alexandr: ну те що змайстрували може відповідати і загалом суспільство, так атомну бомбу припустим змайстрували представники білої раси, а застосував її хто??? давав накази хто? тре дивитися не на наслідки, а на причини, в корінь, а тут вже незалежить від раси, а перш за все від твої моральних
переконань, але здебільшого вони передаються через традиції, від людей з якими ти живеш, а це вже питання можна перенести і в сферу культури, а як ти знаєш вони різні і носії (етнічні групи, мовні сім'ї, раси) її теж. Ти писав шоб нація примножувалася, тут ще все залежить як саме, чи щоб нова хвиля українців була з нащадків тих, хто жили тута завжди, чи тим хто приїжає з далеких місць і видають паспорти і громадянство? Дивися на картинку яку Сашок виставив, ти хочеш шоб у нас таке було? Природу треба захищати! тута непоспориш smile.gif

Це повідомлення відредагував Sashok: 22.7.2008, 21:37
 
Ктото
повідомлення 22.7.2008, 22:59
Порядковий номер повідомлення #69

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 143
З нами з: 8.6.2008
Мешканець №: 184
Подякували: 9 раз



Ребята, ну неужели в нашем государстве расовый вопрос стоит столь остро?

 Со мной учились 2 африканца, 2 араба, 2 латиноамериканца. Все - нормальные люди, с чувством юмора. Не было у них ни заносчивости, ни чувства неполноценности. Поначалу слегка напрягало только, когда они в разговорах между собой переходили на свою речь. Да не определяет национальность человеческих качеств, не определяет! Человеческие качества определяют только культура и характер (психотип).
  Вот, например украинцы, белорусы и русские имеют такое родство языков и культур, что всегда без напряжения уживутся в одном обществе, если не будут друг дружке на эти "языки" наступать smile.gif. В принципе и любой другой с ними уживётся, лишь бы разговаривал худо-бедно хотя бы только на одном из этих трёх восточно-славянских языков.

Це повідомлення відредагував Ктото: 22.7.2008, 23:33
 
Ктото
повідомлення 26.7.2008, 20:08
Порядковий номер повідомлення #70

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 143
З нами з: 8.6.2008
Мешканець №: 184
Подякували: 9 раз



Цитата(Sashok @ 22.7.2008, 21:35) «
Сашок: цікаву статтю кинув, почитав, не з усім погоджуюсь, але може бути. Картинка відображає правду, з цим треба боротися. Нарахунок того шоб я гнувся на негра, то ця тєма непрокатить, жити тут вони небудуть!




 Дивися на картинку яку Сашок виставив, ти хочеш шоб у нас таке було? Природу треба захищати! тута непоспориш smile.gif



Вступая в Евросоюз (Подамериканосоюз) мы утрачиваем суверенитет, поэтому не мы с Вами будем определять, кому и где следует жить. Увы…
 
Sashok
повідомлення 26.7.2008, 20:12
Порядковий номер повідомлення #71

не гиндлюй зо мнов


Хто: Мешканець
Повідомлень: 922
З нами з: 24.9.2007
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз



Цитата
Вступая в Евросоюз (Подамериканосоюз) мы утрачиваем суверенитет, поэтому не мы с Вами будем определять, кому и где следует жить. Увы…

ну подивитися що зара витворяє Ірландія важко погодитися з твоїми словами
 
Ктото
повідомлення 26.7.2008, 20:50
Порядковий номер повідомлення #72

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 143
З нами з: 8.6.2008
Мешканець №: 184
Подякували: 9 раз



Это всё просто делается: объявляется, что народ Ирландии плохо информирован в этих вопросах, что это Евросоюз недостаточно информирует общественность. Идёт массированная обработка сознания населения (разработанная соответствующими научно-исследовательскими институтами) . Выявляются и дискредитируются несогласные общественные деятели и движения, представители власти. Вообще-то я думаю, что для верности в Ирландии нужно заменить представителей власти по типу "молодых европейских демократий", не продешевить и купить влиятельные группировки внутри страны. Затем, возможно принимается решение об отсутствии необходимости в референдуме. И дело пойдёт… (это один из возможных вариантов решения проблеммы).
 
Ктото
повідомлення 26.7.2008, 21:27
Порядковий номер повідомлення #73

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 143
З нами з: 8.6.2008
Мешканець №: 184
Подякували: 9 раз



Вот любопытная (не более) статейка: http://www.ves.lv/article/48713

Там же имеется информация и об (цитирую Вас): «Сашок: цікаву статтю кинув, почитав, не з усім погоджуюсь, але може бути. Картинка відображає правду, з цим треба боротися. Нарахунок того шоб я гнувся на негра, то ця тєма непрокатить, жити тут вони небудуть!» - http://www.ves.lv/article/50259 (с комментариями).

Це повідомлення відредагував Ктото: 26.7.2008, 22:04
 
Sashok
повідомлення 27.7.2008, 14:42
Порядковий номер повідомлення #74

не гиндлюй зо мнов


Хто: Мешканець
Повідомлень: 922
З нами з: 24.9.2007
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз



Та Європа яка була 50-60 років тому вже небуде скоріше всього, хіба з'явиться "новий" напів-Гітлер і очистить її всю від тих біженців, і з його діями я напевно буду погоджуватися, якими вони ю жорстокими небули.
А нарахунок Іраландії: люди там не дурні...
Цитата
Идёт массированная обработка сознания населения (разработанная соответствующими научно-исследовательскими институтами) . Выявляются и дискредитируются несогласные общественные деятели и движения, представители власти.

...думаю будуть люди які це побачать і зможуть дати відсіч дезінформації. Де-де а патріотів там хватає, які будуть не за гроші міжнародних корпорацій діяти, а за своє майбутнє і майбутнє своїх дітей.
Ти думаєш чого в Німеччині таке сталося, вся проблема в жадності, ці самі компанії зажралися і рішили платити менші з/п своїм працівникам, а на долю звичайних людей їм завжди наплювати, їм треба керована біомасса, яка ніколи не буде з волелюбних європейців...все рішає кров...
 
Ктото
повідомлення 27.7.2008, 20:49
Порядковий номер повідомлення #75

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 143
З нами з: 8.6.2008
Мешканець №: 184
Подякували: 9 раз



Я согласен с Вами, главный водораздел между людьми идет по линии ”Богатые – Бедные”. Собственность на средства производства (весьма затасканное словосочетание) в современном мире – это главная причина космополитизма и утраты национальных корней. Вырвавшемуся на социально-экономический верх индивидууму необходимы послушные работники, а какой национальности и государственной принадлежности они будут – уже не важно. Национальность утрачивает объединяющую функцию.
  Возьмём, к примеру, самое мощное государство современности – США. Говорят, что это плавильный котёл культур и прообраз мира будущего. Не потому ли оно стало таким, что отбросило идею мононационального и монокультурного государства? А ведь их предки, уничтожившие коренное население (классический геноцид) и завёзшие много рабов, оставили весьма нестабильное общество. Власти этой страны не оставят в покое ни одно государство, которое будет развиваться не по их сценарию. И Украина не исключение и Ирландия, а Евросоюз – яркий тому пример.
  Вообще-то понятие Союз – оно ведь универсальное, что Евро..., что Советский. И создаётся он, как мне кажется, не для блага европейцев, а для их лучшей управляемости Соединёнными Штатами. С союзом проще договориться, чем с двумя-тремя десятками государств (насколько меньше нужно поставить у власти марионеточных правительств, а?!). Национальные государства вынуждены делегировать высшим органам власти те полномочия, которые от них потребуют. Это случится не сегодня, но случится обязательно. Хотя кто его знает, может я не прав?

Це повідомлення відредагував Ктото: 27.7.2008, 21:46


Подякували:
 
greya
повідомлення 28.8.2008, 14:18
Порядковий номер повідомлення #76

Дівчина з передмістя


Хто: Мешканець
Повідомлень: 921
З нами з: 24.11.2007
З: Тисменецьке передмістя
Мешканець №: 57
Подякували: 61 раз



"Українська Чи Російська?" - альтернативне питання:
Приєднане зображення
 
Ктото
повідомлення 29.8.2008, 2:29
Порядковий номер повідомлення #77

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 143
З нами з: 8.6.2008
Мешканець №: 184
Подякували: 9 раз



Цитата(greya @ 28.8.2008, 14:18) «
"Українська Чи Російська?" - альтернативне питання


Вы прилагаете цветную фотографию, а у самой между тем логика чёрно-белая! В двуязычном государстве противопоставлять один язык другому - это антипатриотично. В связи с обострением международной обстановки единство граждан Украины необходимо как никогда!  

Це повідомлення відредагував Ктото: 29.8.2008, 2:35
 
greya
повідомлення 29.8.2008, 16:53
Порядковий номер повідомлення #78

Дівчина з передмістя


Хто: Мешканець
Повідомлень: 921
З нами з: 24.11.2007
З: Тисменецьке передмістя
Мешканець №: 57
Подякували: 61 раз



))) ну як ви не розумієте, що єдина країна - єдина мова.

шкода, що вам фото не сподобалось. як на мене життя і молодість все одно будуть завжди і добре, що є люди, які вміють ще глянути на проблеми з такого боку.

Слава Україні!  biggrin.gif
 
Ктото
повідомлення 29.8.2008, 19:52
Порядковий номер повідомлення #79

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 143
З нами з: 8.6.2008
Мешканець №: 184
Подякували: 9 раз



Цитата(greya @ 29.8.2008, 16:53) «
))) ну як ви не розумієте, що єдина країна - єдина мова.

шкода, що вам фото не сподобалось. як на мене життя і молодість все одно будуть завжди і добре, що є люди, які вміють ще глянути на проблеми з такого боку.

Слава Україні!  biggrin.gif

 Фотография-то мне понравилась, а вот прилепленная сверху надпись – нет. По моему скромному мнению нужно знать государство (и граждан), в котором Вы и я живём. Нельзя противопоставлять языки в многонациональной стране. Вместо ожидаемого единства получается рознь – посмотрите на географию распределения голосов избирателей во время любых выборов.
  Похоже, Вы живёте в искусственном мире лозунгов и фантазий, которые активно навязываются нынешними СМИ («єдина країна - єдина мова»).
 Ну как Вы не понимаете: не язык объединяет разные этносы в одном государстве, а уважение прав всех граждан независимо от их национальностей.


Слава Украине!  mellow.gif
 
Majesty
повідомлення 31.8.2008, 1:08
Порядковий номер повідомлення #80

Драконоподібний мамонт


Хто: Технічний відділ
Повідомлень: 1486
З нами з: 21.9.2007
З: Франик
Мешканець №: 4
Подякували: 161 раз



Ктото, greya, закликаю вас не опускатись до особистих образ а також спекулювати національними ідеями та історичними фактами щоб довести свою точку зору. Тут немає "ваших" і "наших", отримуйте хороший настрій та задоволення від спілкування.
 

6 Сторінки V  « < 2 3 4 5 6 >
   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 11.5.2024, 22:37