Наше Місто Івано-Франківськ - Форум
Привіт, Гість
( Вхід | Реєстрація )
 
Форум Блоги Анонси Статті Погода Пошук Галерея Карта Довідка Транспорт
4 Сторінки V  < 1 2 3 4 >  
   Відповісти   Створити нову тему
> Лесбіянки, Як до них ставитесь?
An@ken
повідомлення 12.3.2009, 21:13
Порядковий номер повідомлення #41

рижа кицька... :)))


Хто: Мешканець
Повідомлень: 90
З нами з: 31.8.2007
З: Мнаан
Мешканець №: 3
Подякували: 5 раз



Вауу! це мега мега проблиск інтелекту, сорі за дійсність. Сказала знавець леcбійських, та й взагалі гомосексуальних відносин)))) Я скажу лиш те що відома мені і тобі особа, а зрештою Таня, яку знаю я і ти і ще декілька особистостей. От я зараз сиджу хоч і не в зовсім звичному для мене стані, але все одно дякую за хороший настрій))) Це тільки подумати)) дві дівчини прикидаються))) любов існує між різними статями, між людьми різного віку і раси, а ти кажеш це гра))) дати це почитати Тані))) буде плакати від сміху довше ніж я))) я не читав коментарів далі бо мені вистачає прочитаного і мене не цікавить те що думають зараз інші. Хай вони думають над прочитаним, а не я. У кого ще крім мене є подружка лесбіянка? Хоча я ніколи її так не називаю бо для мене вона така сама людина як і інші. І навіть в дечому краща за інших. Любов буває різною і не треба думати, що ти досконала, бо ти натуралка. Ой.. а можна згадати, що ти теж цілувалась з дівчиною? Ні? Ну окей.. не буду.. вибач що згадав.
"Як тільки дівчинка починає підростати у неї з"являється ціла купа питань, які потребують негайної відповіді." Для цього існує мама. Це раз, два це те що одне з іншим не пов"язано. Це ген так само як і ген самовбивці. Це не хвороба це не прокляття, це просто інше світосприйняття і інша любов. Діти до шести років не відчувають різниці статей і можуть любити як хлопчиків так і дівчат. Яка різниця який ти зовні? головне, що в тебе всередині. Я не кажу що я би міг покохати ту яка мені не подобається зовнішнє. Але на "вкус и цвет пашел ты на..й"
"Іншою причиною, думаю, можуть бути фізичні недостатки. З некрасивих дівчат часто іздіваються як хлопці, так і більш красиві дівчата." фізичні недостатки? Таня? У неї фізичні недостатки? В мене на неї особисто слинка капала. Така фігура! Таке тіло! Я коли з нею йшов поряд то бачив як на неї дивляться пацани і мужики. Ану пан Юраха хай мені заперечить в цьому. Він особисто мав змогу бачити її тіло. Я думаю, друже, у цьому ми прийдемо до спільного) А тепер дівчатка покажіть мені свій целюліт. Хто ризикне виставити свій кельдюх, ой... животик на показ? Таких найдуться одиниці. Ну і ще одиниці які вміють юзати фотошоп.
"і в доросле життя вона входить повним аутсайдером". Я був повним аутсайдером і мені це не соромно признати, бо як би не ви такі не аутсайдери, то ніколи не було б моєї особистості. Я ненавиджу школу, одну і другу, але я їм вдячний за те, що вони показали, за те, що вони створили мене. І я не гомосексуаліст. Я кохаю людину протилежної статі і мені чудово. Я знаю, що вона кохає мене і мені ще краще.
Я коментую це все з тихим матом. "Ось і поплачуться один одному в подушку." Та що ти знаєш? Я жодного разу не бачив, щоб вона плакала, я завжди цьому дивувався навіть в ті хвилини, коли б заплакав навіть динозавр. Глянь на себе, ти викликаєш тільки жаль після написаного. І не того я це пишу щоб хотів якось принизити чи пригнобити. Це від того що в мене є межа. Зла межа яку мало хто може перетнути крім тебе, пташечки і ще одно кадра, я забув як його нік... він там щось писав щоб всіх гомосексуалістів "Підарасів" на вогонь разом з каліками і спалити. от хто викликає жаль. Ви викликаєте жаль, а не вони. Я не кажу про інтелект, я кажу про мудрість. Якої у вас явно бракує. Ви мені скажете, що я таке чмо ні на що не спроможне, що я не вчусь і не працюю. Так. Я не вчусь і не працюю. не вчусь тому що я знайшов себе в іншому, а не працюю тому що не можу знайти роботу. Я зараз кину на форум кілька робіт які мені радили кинути на рендер ру. хто ризикне переплюнути? Я не професіонал в цій справі і до нього мені ще йти і йти, але принаймні у мене є улюблена справа яку я не ненавиджу і у мене є те чого я хочу. У ваші універи вам більше нічого не дають крім диплому який ви можете показати всім і сказати "Я маю диплом! Або я маю Червоний диплом" А що толку? Він дає вам одне, а ви думаєте, що зовсім інше. А ви думаєте, що він вам робить честь і життя, ви думаєте, що ви з ним ідеальні хоча насправді в душі одна погань. Далеко ходити не треба. А далі?
І тільки з одним я згідний. З бісексуалізмом. І часто бісексуалізм це тільки цікавість і то здебільшого в жіночої статі. І хай мене покарає світло, якщо я писав це не щиро і лиш задля того щоб когось принизити. А всім гомофобам раджу поставити себе на місце тих кого ви боїтесь і тих кого рахуєте за потребье знищити. Бог створив нас таким для чогось. Ніколи не задумувались? Вчіться і приймаєте світ таким, яким він є, поки ще не здохли.


Подякували:
 
Sashok
повідомлення 12.3.2009, 21:31
Порядковий номер повідомлення #42

не гиндлюй зо мнов


Хто: Мешканець
Повідомлень: 922
З нами з: 24.9.2007
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз



ну пост написано дещо цікаво))
але придерусь я до останніх рядків, так я "верхів" тих боюсь
ти кажеш "фоб", ну да я фоб, але я не то шо боюсь, я просто цього нерозумію, я неказав спалити чи ше шось, але це негатив, і з ним треба шось робити...поставити себе на їхнє місце, не да не такий як більшість, ну і??? в дитинстві я тож був не такий як всі, і нічо...вижив)), а трабли були, повір...я знаю і в "цих" тож буває, але суспільству вже так заморочили голову цим шо вони до цього нормально майже відносяться, та живе суспільство тіки гірше, звичайно неможна прямо в цьому звинувачувати лезбіянок і гомосексуалізм, але ти зрозумій шо це люди які загубилися, це то шо кажуть мода, чи відірваність, то шо робиться, а вдобавок і агітується, це неправельно, тут і доказів мені здається нетреба, це як аксіома))
а пристосувубться тіки тоді коли вже нема вибору, в мене він є і я хочу його змінити cool.gif

Це повідомлення відредагував Sashok: 12.3.2009, 21:33
 
An@ken
повідомлення 12.3.2009, 23:08
Порядковий номер повідомлення #43

рижа кицька... :)))


Хто: Мешканець
Повідомлень: 90
З нами з: 31.8.2007
З: Мнаан
Мешканець №: 3
Подякували: 5 раз



Ні. Частіше всього це люди які себе знаходять і реалізуються в житті. А два це те саме ні не тому шо вони загубились, а просто тому що їм хочеться того самого чог оі нам тільки трохи не так. От скажи. Ти ж хотів сексу (сорі я би написав Тра..у) з дівкою. Часто ти сидів і займався анонізмом у мріях отримати свою жадданну. Ой.. і не треба тільки перечити. тільки 2 процента не займаються анонізмом і в цьому нема нічого такого. Порно звичайно зло і треба намагатись його обминати, але, все таки в тих в кого нікого не має немає іншого вибору. Та я не про те. Я про те що ти хочеш дівку і вона хоче дівку. Ви зрештою схожі, тільки в тебе є шо вставити а в неї нема. А тепер уяви себе на її місці. Уяви як би в тебе не було двого улюбленого друга і як би без нього тобі було х**ново. Секс він і в африці секс. Тільки головне не секс, а любов. І пофіг якою вона є, якшо вона є. От наприклад зоофілію чи педофелію чи ту саму некрофілію не можна назвати любов"ю, бо партнер не може з тих чи інших причн тобі віддячити тим самим. Є звичайно твори в яких навіть некрофілія описується досить з позитивного боку, але тим не менше саме це ожна назвати збоченням. Ну... це прсто любов, вона не пояснюється...)

Це повідомлення відредагував Йа_ЯбЛуЧкО_XD: 18.5.2009, 17:56
Причина редагування: мати
 
Ptashechka
повідомлення 12.3.2009, 23:56
Порядковий номер повідомлення #44

Я повернулася!


Хто: Мешканець
Повідомлень: 305
З нами з: 21.9.2007
З: Франік
Мешканець №: 6
Подякували: 16 раз



Цитата(An@ken @ 12.3.2009, 20:13) «
Діти до шести років не відчувають різниці статей і можуть любити як хлопчиків так і дівчат.


Посперечаюся! Я вже у віці 4 роки розрізняла. І думаю, на свідомому рівні. З чого я таке взяла? Поясню для Анакена. Я дивилася один серіал, і була закохана в актора, що грав головну роль. Помятаю, як я казала мамі, що коли виросту, то вийду за нього заміж. Дивно таке казати для дитини, яка не розрізняє хто хлопчик, а хто дівчинка, і в кого які права. До речі, я тоді ще писати не вміла, і просила знову ж таки маму, щоб вона записала його імя, щоб я не забула.
tongue.gif По тій записьці вчилася читати))))

З.І. А можна фотки моєї тьозки?
Ти з нею знайома, написав у ПМ.

Це повідомлення відредагував Majesty: 13.3.2009, 4:15
 
Roksana
повідомлення 13.3.2009, 12:22
Порядковий номер повідомлення #45

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 17
З нами з: 5.3.2009
Мешканець №: 674
Подякували: 2 раз



Лезбійство це психоемоційний стан людини, це фізіологія, це антропологічна осолибливість статі...закладена природньо, а не за власним бажаннями, і аж ні як не внаслідок чогось....


Подякували:
 
Sashok
повідомлення 13.3.2009, 14:19
Порядковий номер повідомлення #46

не гиндлюй зо мнов


Хто: Мешканець
Повідомлень: 922
З нами з: 24.9.2007
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз



ну знаєш...от я дивуюсь коли люди шось пишуть про любов та кохання, але насправді незнають шо переживають, адже в давні часи ці поняття мали інший характер, і прикріплювались до інших речей, а то шо зара ми говорим про шось високе, далеко невисоке, дійсно відчуття щастя і тому подібного, але тим неменше воно існує чогось на фізичному рівні...
коли ти кажеш про дівчину без "друга", то тоді вибач, його в неї ніколи небуло, і їй не тре привикати жити без нього, тим більше якби і був цей друг)) то в неї є інші фізіологічні особливості, які в мене відсутні, хотя є люди шо то і то мають, але то природа вже така, чи карма? smile.gif
 
yuri
повідомлення 13.3.2009, 19:27
Порядковий номер повідомлення #47

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 45
З нами з: 21.2.2009
Мешканець №: 656
Подякували: 8 раз



ой какая тема "горячая" получилась :-)
к теме....все определяют стереотипы мышления...т.е. если кого то научили считать что что то плохо(не красиво,нельзя) то он так и будет считать.
кого то научили мыслить чуть пошире...он и будет смотреть шире,уму может это не нравится,но это(что то) существует и от него не куда не денешься.
ну вот пример
певица,победительница евровидения 98 года
Дана Интернешнл (Ярон Коэн (Yaron Cohen)...динк первый попавшийся
http://muslib.ru/b999/Dana+International/
там же ее выступления,клипы
http://muslib.ru/b999/Dana+International/%...0%BF%D1%8B/6685

...more
http://www.youtube.com/watch?v=C9vHwkxQcBA

http://www.youtube.com/watch?v=JA6_CQ5VWQw...feature=related
Gay Kiss 2008
хмм...брр....кажется брежнев(кто то помнит такого?)тоже любил прям в губы целовать...

Це повідомлення відредагував yuri: 13.3.2009, 19:12
 
Sashok
повідомлення 13.3.2009, 21:57
Порядковий номер повідомлення #48

не гиндлюй зо мнов


Хто: Мешканець
Повідомлень: 922
З нами з: 24.9.2007
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз



Цитата
если кого то научили считать что что то плохо(не красиво,нельзя) то он так и будет считать.
кого то научили мыслить чуть пошире...он и будет смотреть шире,уму может это не нравится,но это(что то) существует и от него не куда не денешься

в тому якраз і абсурд, я виховувався здається в нормальній сім'ї, і раніше рахував це нормою, але зара так неважаю...чого б це так, мож подурнішав з віком???
 
yuri
повідомлення 13.3.2009, 22:43
Порядковий номер повідомлення #49

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 45
З нами з: 21.2.2009
Мешканець №: 656
Подякували: 8 раз



нет-ты не абсурд...и почему так упрощать
Цитата
виховувався здається в нормальній сім'ї
...век живешь,век и учишься...
тебя научили не воровать,не убивать,не хамить,уважать старших...и есче массе вещей....и я уверен ты так и поступаешь.
но в то же время...а что такое нормальная семья?....что считать нормой?где она перестает быть нормой?кто то тащит с завода что то...это норма??пить-это норма?сколько пить можно?а подраться?или что то из настоящей темы?
а что ты знаешь о "социальном програмировании"?,програмировании социального мышления?
а с возростом не дурнеют!точно! smile.gif но вот взгляда на на определенные весчи меняются.

Це повідомлення відредагував yuri: 13.3.2009, 22:46


Подякували:
 
shooroop
повідомлення 14.3.2009, 0:39
Порядковий номер повідомлення #50

Фанатик


Хто: Мешканець
Повідомлень: 121
З нами з: 4.3.2009
З: Stanislawiw
Мешканець №: 668
Подякували: 8 раз



Цитата(yuri @ 13.3.2009, 21:43) «
нет-ты не абсурд...и почему так упрощать ...век живешь,век и учишься...
тебя научили не воровать,не убивать,не хамить,уважать старших...и есче массе вещей....и я уверен ты так и поступаешь.
но в то же время...а что такое нормальная семья?....что считать нормой?где она перестает быть нормой?кто то тащит с завода что то...это норма??пить-это норма?сколько пить можно?а подраться?или что то из настоящей темы?
а что ты знаешь о "социальном програмировании"?,програмировании социального мышления?
а с возростом не дурнеют!точно! smile.gif но вот взгляда на на определенные весчи меняются.


На рахунок нормальної сім'ї - подтверджую - Сашок виховувався с нормальній сім'ї.
На рахунок програмування соціального мислення - на жаль система у нас така.....вона давить особистість в кожній людині і школи стають заводами по виробництву "сірої людської маси".
 
Sensor
повідомлення 14.3.2009, 5:20
Порядковий номер повідомлення #51

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 19
З нами з: 14.3.2009
Мешканець №: 691
Подякували: 1 раз



М-да, тема із розряду проблем соціології наряду з порнографією, маніякальністю, алкоголізму, наркоманії і т.п. Дійсно, треба непозволяти сексменшинствам устроювати антиморальні паради і аморальні фільми. Але щоб зразу за це в пічку... Незгоден. Я би навіть конченого наркомана не кинув в пічку, бо інакше ти сам перетврришся в конченого тіпа. Хто не згоден тому голову мечом відрублю! angry.gif Жартую! laugh.gif
Також мене дивує позиція тих, хто прославляє лезбійство (тіпа це прикольно) і водночас протестує проти піда***,вибачаюсь, проти гомосексуалізму, або навпаки. По природі гомосекі і лезбійкі належать до однієї секс-групи - одностатевої. І прославляючи лезбо-порно чи міждівочі поцілунки (а тут я бачу чимало таких), ви тим самим прославляєте одностатеве порно (геївське в тому числі). Тому що і те і інше одне і те саме! Проблема ця появилася через аморальність суспільства і її керівництва (порнуха доступна навіть для дітей). Люди стають більш сексуально розкутими і антиморальними. Психіка починає мутувати і вимагати чогось нового, забороненого. Тут хтось казав що страшно уявити як два волохатих мужика цілуються між собою. А де гарантії що неволохатий хлопець твоєї знайомої дівчини не цілується з таким самим пацаном таємно від тієї дівчини? laugh.gif (а за статистикою саме доглянуті гламури стають геями, точніше бісексуалами-груповушниками). А тепер трохи парадоксів про аморальність та людей в історії. В далекому середньовіччі було кілька Пап Римських, які займалися сексом або з дочкою або з монашками (треба буде їхні імена пошукати, а то забув). Значить не всі хто носить священні мантії є священними. В Древній Греції (а саме в Спарті) воєнні легіони складалися з бісексуалів, і їхні полка своєю могутністю і боєздатністю наводили жах на варварів та персів. Висновок, тримайтесь подалі від під***, знов вибачаюсь, від геїв, а то він ще виявиться воїном чи боксером і поб'є вас. В Іспанії в середньовіччя інквізиція топила і палила на стовбах всіх красивих жінок, вважаючи що таку красу може мати тільки відьма. Повезло нашим дівчатам що не жили в тій країні і в ті часи. wink.gif
І взагалі, менше буде парнухі на ТВ і журналах, менше люди будуть перетворюватися в сексуально-озабочених, голубих, рожевих, маніяків (доречі остання фаза породжує убивць, ну а далі психів).

Це повідомлення відредагував Sensor: 14.3.2009, 6:06


Подякували:
 
Sashok
повідомлення 14.3.2009, 17:49
Порядковий номер повідомлення #52

не гиндлюй зо мнов


Хто: Мешканець
Повідомлень: 922
З нами з: 24.9.2007
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз



Цитата
а что ты знаешь о "социальном програмировании"?,програмировании социального мышления?

так якраз чогось це програмування йде в школах під назвою ТОЛЕРАНТНІСТЬ, і готові вести цю фігню найбільші толерасти України типу Шеремети з совєю "гвардією"
Цитата
Також мене дивує позиція тих, хто прославляє лезбійство (тіпа це прикольно) і водночас протестує проти піда***,вибачаюсь, проти гомосексуалізму, або навпаки

взагаліто гомосексуалзім це є і лезбіянство і гейство))
Нарахунок священників))
чи знаєте ви що Єпископ нетрадиційної орієнтації промовляв вголос слова молитви на початку урочистостей з нагоди вселення Барака Обами в Білий Дім? от так от і такі є...звати його Гене Робінсон, от і фотка з його коханим))
Приєднане зображення
кароч це всьо деградація, купуйте стволи
 
Sensor
повідомлення 14.3.2009, 18:06
Порядковий номер повідомлення #53

Прибулець


Хто: Мешканець
Повідомлень: 19
З нами з: 14.3.2009
Мешканець №: 691
Подякували: 1 раз



)))) Смішна фотка! А я і не знав що старікі теж цим займаються. laugh.gif Ну а якщо серьйозно, то священники США уже палицю перегнули з одностатевими шлюбами (здається в штаті Каліфорнія). Але ніхто незможе помішати сексуальній революції, адже навіть в Китаю почалася зароджуватися пропаганда сексуальної розкутості (в тому числі гомосекство). І фіг якась країна буде вознікати, адже цивилізований США в стилі Римської Імперії та воєнний Китай в стилі Орди Чингісхана будуть нещадно нищити варварські країни (тіпа такі моральні як Ірак, Іран) які посміли критикувати життя "цивілізаторів". Як кажуть португальци: Grande el progresso (чи щось тіпа того). А це означає що еволюцію людини незупинити, а саме: клонування, сурогатне материнство, зомбування, змішення рас. А природа жорстока, якщо організми відмовляються прогресувати, вони попадають в період застою, деградують і вимирають. Намолов я багато? Але це ж реальність.
 
Relay
повідомлення 15.3.2009, 6:10
Порядковий номер повідомлення #54

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 45
З нами з: 25.9.2007
Мешканець №: 21
Подякували: 3 раз



"Коли дитина вчиться писати то олівець ставлять
так щоб вона могла взяти його як лівою так і
правою рукою. Переучувати з лівого не правий
тип не можна так як це може
потягнути в майбутньому розлади особистості "

Моя думка: розумний нейтралітет . Звичайно на тлі потужної соціальної реклами здорового способу життя і сімейних цінностей. Анекдот.
Поженилися раз Зайчик і Білочка.
Ну і нема у них дітей. Пішли вони до Лева, як до найрозумнішого звіра спитати чому.
Питаються його:
-У нас темає дітей тому що ми Зайчик і Білочка?
-Ні, бо ви хлопчик і хлопчик!
Свобода вибору статевих уподобань така сама свобода як і свобода слова і совісті. О, ще анекдот:
Спрашивают у поручика Ржевского:
-Как вы относитесь к гомосексуалистам?
-Да вот так вот-с, отношусь-с.
Вибір кого любити на кожному індивідуальний. Тільки би взаємно. Що таке норма? Що таке щастя? ніхто не скаже бо для всіх свої(є).
Справжніх лесбіянок чи геїв мало, вони собі тихо живуть разом любляться і нікому не мішають, як правило не афішують. Вони щасливі і їм цього досить. А хто створює масові рухи, провокуючи молодих людей які не мають куди себе діти і чим зайнятися, а також тих хто любить пробувати все заборонене і робити наперекір внаслід власної душевної чи фізичної ущербності???
ВІДПОВІДЬ: ЯРІ ПРОТИВНИКИ, ВИ Ж І СТВОРЮЄТЕ! ВИ ЗАБОРОНЯЮЧИ ТІЛЬКИ ДРАЗНИТЕ ЇХ, ПІДЛИВАЮЧИ МАСЛА У ВОГОНЬ. Цей ефект було ілюстровано на прикладі сухого закону у США наприклад. Тема співставна з легалізацією проституції чи вживання канабіоїдів(маріхуана) легально у відведених місцях(Бельгія напр.). Легалізація значно знизила інтерес, знизила шкоду навіть від того вживання яке залишилося, у випадку з повіями дала їм соцпакет(медогляд, пенсію, стр**івку) і захист(від сутенерів жадібних).
Запитання до тих хто з впевненістю сказав: "Я ЗА". А ТИ Б ХОТІЛА ЩОБ ТВОЯ ДОЧКА СТАЛА ЛИЗБІЯНКОЮ ЧИ СИН ГОМИКОМ?
 
Barkas.if
повідомлення 15.3.2009, 10:11
Порядковий номер повідомлення #55

ВІТЕР


Хто: Мешканець
Повідомлень: 140
З нами з: 28.7.2008
З: м.Івано-Франківськ
Мешканець №: 211
Подякували: 11 раз



Анакен, ти писав, що це ген, так само як і ген самовбивці...
Гену самовбивці не існує... Це коли виховання у сім'ї проходить із насильством, то у дитини виникають генетичні мутації, після яких перестає вироблятися один з гормонів, із-за цього ця людина схильна до суїциду(або навпаки стає маніяком)... Тобто суїцид - це прямий відбиток суспільства... якщо суспільство хворе, то і суїцидів більшає... Те саме і з гомосексуалізмом...

Щодо ваших слів про кохання і т.д. Є різні некрофіли і зоофіли, які кохають те, що тр**ають, але це кохання не взаємне... чи може скажете, що кохання завжди взаємне?

Агонь, +100... Спалювати їх в крематоріях...
 
Ptashechka
повідомлення 15.3.2009, 13:17
Порядковий номер повідомлення #56

Я повернулася!


Хто: Мешканець
Повідомлень: 305
З нами з: 21.9.2007
З: Франік
Мешканець №: 6
Подякували: 16 раз



Цитата(Relay @ 15.3.2009, 5:10) «
Запитання до тих хто з впевненістю сказав: "Я ЗА". А ТИ Б ХОТІЛА ЩОБ ТВОЯ ДОЧКА СТАЛА ЛИЗБІЯНКОЮ ЧИ СИН ГОМИКОМ?


Складно сказати, так як дітей немаю... Але думаю, я би підтримала будь-який її вибір, аби лишень цей вибір не шкодив здоров"ю (а сексуальна орієнтація здоров"ю не шкодить)
 
Relay
повідомлення 15.3.2009, 13:32
Порядковий номер повідомлення #57

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 45
З нами з: 25.9.2007
Мешканець №: 21
Подякували: 3 раз



Цитата(Ptashechka @ 15.3.2009, 12:17) «
Складно сказати, так як дітей немаю... Але думаю, я би підтримала будь-який її вибір, аби лишень цей вибір не шкодив здоров"ю (а сексуальна орієнтація здоров"ю не шкодить)

Здоров"я це стан повного фізичного, морального і соціального благополуччя, а не просто відстутність хворіб чи фізичних вад. ВООЗ(Всесвітня організація охорони здоров"я)
........... Ймовірність заразитися СНІДом у завідомо хворого партнера при звичайному сексі(чи то пак традиційному) складає всього 3 відсотки, при гомосексуальному(тут всі уявили мужиків, а нє нє, мається на увазі і жінок також) більше 60. Це здоров"ю не шкодить?

........... Тай про яке може взагаліти здоров"я іти мова коли весною коли пТашечки співають у дівчинки загострюється сперматотоксикоз(так так, хоча живчиків і немає, але гормони відповідні є) і вона замість того аби шукати собі хлопчика то шукає дівчинку?

........... А взагаліто, якщо так подумати. Звідки можуть взятися діти у тих хто за лезбіянство?

Ще раз цитую свій улюблений анекдот на цю тему з попереднього поста:
Поженилися раз Зайчик і Білочка.
Ну і нема у них дітей. Пішли вони до Лева, як до найрозумнішого звіра спитати чому.
Питаються його:
-У нас темає дітей тому що ми Зайчик і Білочка?
-Ні, бо ви хлопчик і хлопчик!


Подякували:
 
Ptashechka
повідомлення 15.3.2009, 14:05
Порядковий номер повідомлення #58

Я повернулася!


Хто: Мешканець
Повідомлень: 305
З нами з: 21.9.2007
З: Франік
Мешканець №: 6
Подякували: 16 раз



Relay, дітей немають і певний відстоко різностатевих пар. Причини: безплідність, просто не хочуть мати дітей, чоловік має дитину від першго шлюбу, ще якісь причини. Отже, не треба казати, що одностатеві пари погано, бо не можуть мати дітей. Це питання спірне.
Стосовно сперматоксикозу, то краще хай дівчинка шукає дівчинку, і будуть обидвоє щасливі, аніж обдвоє знайшовши по пацану, залетять від них, а вони потім їх кинуть на призволящє з немовлятами на руках. Кому таке треба? Потім будуть або у дівчат проблеми (виховання зараз не дешева справа), або у дітей, бо якщо залетіли дівчата років 14, думаєш, дітей в притулок не здадуть?
 
Relay
повідомлення 15.3.2009, 14:13
Порядковий номер повідомлення #59

Бувший


Хто: Мешканець
Повідомлень: 45
З нами з: 25.9.2007
Мешканець №: 21
Подякували: 3 раз



Цитата(Ptashechka @ 15.3.2009, 13:05) «
Relay, дітей немають і певний відстоко різностатевих пар. Причини: безплідність, просто не хочуть мати дітей, чоловік має дитину від першго шлюбу, ще якісь причини. Отже, не треба казати, що одностатеві пари погано, бо не можуть мати дітей. Це питання спірне.
Стосовно сперматоксикозу, то краще хай дівчинка шукає дівчинку, і будуть обидвоє щасливі, аніж обдвоє знайшовши по пацану, залетять від них, а вони потім їх кинуть на призволящє з немовлятами на руках. Кому таке треба? Потім будуть або у дівчат проблеми (виховання зараз не дешева справа), або у дітей, бо якщо залетіли дівчата років 14, думаєш, дітей в притулок не здадуть?

"чоловік має дитину від першго шлюбу" у абсолютній більшості випадків дитину від першого шлюбу має жінка бо думала не головою, а одним місцем два рази. Один раз коли залітала, а інший раз коли не змогла заставити "татуся" забезпечити власну дитину.
Гомосексуалізм це фігова контрацепція.
Я не проти цього. Я проти екстреміських настроїв. Як крайніх "за" так і відвертих "проти"
 
Sashok
повідомлення 15.3.2009, 17:28
Порядковий номер повідомлення #60

не гиндлюй зо мнов


Хто: Мешканець
Повідомлень: 922
З нами з: 24.9.2007
З: Ahfyrsdcmr
Мешканець №: 10
Подякували: 83 раз



Цитата
ВІДПОВІДЬ: ЯРІ ПРОТИВНИКИ, ВИ Ж І СТВОРЮЄТЕ! ВИ ЗАБОРОНЯЮЧИ ТІЛЬКИ ДРАЗНИТЕ ЇХ, ПІДЛИВАЮЧИ МАСЛА У ВОГОНЬ. Цей ефект було ілюстровано на прикладі сухого закону у США наприклад. Тема співставна з легалізацією проституції чи вживання канабіоїдів(маріхуана) легально у відведених місцях(Бельгія напр.). Легалізація значно знизила інтерес, знизила шкоду навіть від того вживання яке залишилося, у випадку з повіями дала їм соцпакет(медогляд, пенсію, стр**івку) і захист(від сутенерів жадібних).

ну взагалі то є така штука як сила волі, і я дуже поважаю людей в яких вона є, бо люда яка буде слухати тіки своє тіло, стає його заручником, на те ми і люди шо вмієм себе контролювати
, а не тварини
а про стару Європу я б взагалі мовчав, подивись на їхнє суспільство, воно занепадає, приховування шикарного життя за рекламними щитками їм непоможе, щоправда Рим також не зразу занепав...
за анекдот зачод))
а про здоров'я з тобою сперечатись не дуже хочу, бо ти лікар і фактів в тебе якби більше, але як ніяк всі хвороби це тіки наслідки, а причину треба шукати в собі, в свому способі життя
 

4 Сторінки V  < 1 2 3 4 >
   Відповісти   Створити нову тему

 
RSS Текстова версія форуму; Котра година: 3.5.2024, 5:36